КСК'07 : Изпитите идват ..

B13_Savage

Registered
Привет набори, колеги :)
Готвите ли се за кандидат-студентска кампания 2007 .. Ще кандидатствате ли и с какво ? Ходите ли на уроци, шукаритети .. До къде сте стигнали ? И какво ви се учи :)
Аз смятам с Математика, където ме вземат :)

Мисля в Симеоново за кандидатстван,но ученето не ми е страст ,демек само 3 имам хахах и нз как ще ме приемат ама нали знаете надеждите умират последни :D :D :D

Аз вече минах тоя ад...Сега вече съм студент (дано не е за кратко!). Успяха да ме приемат в Софийския спец. Информатика. Доста ми допада ама е адски трудно, от тея задачи мой да се побъркаш... :lol: Ако искате може да ме попитате нещо с удоволствие ще ви отговоря :twisted:

Аз не съм студент, но ми е любопитно, @STaNiMiR какви предмети изучавате Вие там студенти, какво правите? :)

LiRiX каза:
Аз не съм студент, но ми е любопитно, @STaNiMiR какви предмети изучавате Вие там студенти, какво правите? :)

Първият семестър учим 5 предмета - Линейна Алгебра, Диференциално и Интегрално смятане, Аналитична Геометрия, Английски език и разбира се Увод в програмирането. Предметите са близки до училище, което сме учили ама са по-задълбочени. УП учим C++. На въпроса какво правим ще ти кажа - Пиимм, Мазелуваме, хоим от време на време маааа кат доидат контролни са спукваме да учим.... Сега ме чака сесия....с 7 изпита 4 писмени и 4 устни. Ако не взема писмен или устен директно се записвам за септемврийската сесия :(....ай стискай те палци да си взема изпитите и утре имам контролни и тях да си ги направя :)...ако има още нещо пишете :?:

Аз мисля да ходя в Езиковата в Хасково :roll:
Но най-вероятно нищо няма да направя... :cry:

mizarck каза:
охх шибано даскало
ще се повтаря :(
Винаги съм се чудил, как някой, който разбира от програмиране не може да се оправи в математиката например. То нещата са еднакви ..

B13_Savage каза:
Винаги съм се чудил, как някой, който разбира от програмиране не може да се оправи в математиката например. То нещата са еднакви ..

Аз пък никога не мога да разбера защо хората казват така.
Не разбирам кое в програмирането е като математиката... :shock: :shock:

:)

Soul_Stealler каза:
B13_Savage каза:

Аз пък никога не мога да разбера защо хората казват така.
Не разбирам кое в програмирането е като математиката... :shock: :shock:

Алгоритмите :). Да ти кажа свързани са.

Еми, може.
Това обаче не променя факта че съм много слаб по математика и че хич не й се кефа, за разлика от програмирането :) :)

математиката хич не помага на програмирането
ето за пример мен
дори и таблицата за умножение не знам а пък с програмирането се справям ще годе

Има общо ..
И в двете се търсят решения за дадени проблеми, като начина на мислене, смея да кажа е 80% еднакъв ..

Back
Горе