Кабел- от лаптоп към телевизор

lubo91

Registered
Някои може ли да ми каже , още по добре да ми покаже или да ми даде линк към сайт в които се пордава кабел с които да мога да си свържа лаптопа към телевзора. Лаптопа ми няма тв изход , но има изход за монитор.

Ако неможе да ми покажете или да ми дадете линк поне да ми кажете как се нарича :)

БЛАГОДАРЯ

lubo91 каза:
Някои може ли да ми каже , още по добре да ми покаже или да ми даде линк към сайт в които се пордава кабел с които да мога да си свържа лаптопа към телевзора. Лаптопа ми няма тв изход , но има изход за монитор.

Ако неможе да ми покажете или да ми дадете линк поне да ми кажете как се нарича :)

БЛАГОДАРЯ

Щом нямаш ТВ изход, можеш да вържеш лаптопа само към телевизор, който има вхоз като монитор. ТВ изходът подава комплексен ТВ сигнал, а мониторният изпод - трите цвята (RGB) по отделно и управлението е коренно различно. Така че първо си виж телевизора може ли, пък после мисли по-нататък.

Няма да стане. Търсих в Google и няма такова чудо. Няма преходници от VGA към SCART или от VGA към S-video или от VGA към chinch. Ако си сръчен с поялника и ти се занимава може да си поиграеш и да си направиш такъв кабел. Ето схема - http://www.idiots.org.uk/vga_rgb_scart/

Сори. :)

Тъкмо щях да питам дали може да се направи такова нещо мерси за схемата ше се опитам да си измаисторя :?:

Ако ТВ-то ти има hdmi вход ше стане много лесно :) но.... и някои лаптопи нямат hdmi..

Горе