Каде сбъркъх кода.

error

Registered
Код:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
<title>Регистрация</title>
<form method="POST" action="register.php">
Потребителско име:<input type="text" name="username" /><br />
Парола:<input type="password" name="password" /><br />
Повтори паролата:<input type="password" name="password2" /><br />
Е-майл<input type="text" name="email" /><br />
Описание <textarea name="opisanie" cols="50" rows="10" ></textarea>
<input type="submit" name="submit" value="Вход" />
<br />

<?
include "conf.php";
if($_POST['submit']) {
$username= $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$password2 = $_POST['password2'];
$email = $_POST['email'];
$opisanie = $_POST['opisanie'];
$sql = "SELECT * FROM users WHERE username= '$Username'";
$result = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
$broq = mysql_num_rows($result);
if ($username == NULL || $password == NULL || $password2 == NULL || $email == NULL || $opisanie == NULL)
echo 'Попълнете всички полета';
}
else {
}
if ($broq >=1) {
echo 'Това потребителско име е заето';
}
else
if ($password != $password2) {
echo 'Паролите не съвпадат';
}
else {
  
if(!strstr("$email", "@") || !strstr("$email", ".") {
  echo "Невълиден e-mail.";
  }
  else {
  $sql = "INSERT INTO users(username, password, email, opisanie) VALUES ('$username', '$password', '$email', '$opisanie')";
  mysql_query($sql) or die (mysql_error());
  echo 'Успешна регистрация':
  }  
}
}
}

?>

От скоро уча php
 
Заповядай:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
<title>Регистрация</title>
<form method="POST" action="register.php">
Потребителско име:<input type="text" name="username" /><br />
Парола:<input type="password" name="password" /><br />
Повтори паролата:<input type="password" name="password2" /><br />
Е-майл<input type="text" name="email" /><br />
Описание <textarea name="opisanie" cols="50" rows="10" ></textarea>
<input type="submit" name="submit" value="Вход" />
<br />

<?
include "conf.php";
if($_POST['submit']) {
$username= $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$password2 = $_POST['password2'];
$email = $_POST['email'];
$opisanie = $_POST['opisanie'];
$sql = "SELECT * FROM users WHERE username= '$Username'";
$result = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
$broq = mysql_num_rows($result);
if ($username == NULL || $password == NULL || $password2 == NULL || $email == NULL || $opisanie == NULL)
{
echo 'Попълнете всички полета';
}
elseif ($broq > 0) {
echo 'Това потребителско име е заето';
}
elseif ($password != $password2) {
echo 'Паролите не съвпадат';
}
elseif(!strstr("$email", "@") || !strstr("$email", ".") {
echo "Невълиден e-mail.";
}
else {
$sql = "INSERT INTO users(username, password, email, opisanie) VALUES ('$username', '$password', '$email', '$opisanie')";
mysql_query($sql) or die (mysql_error());
echo 'Успешна регистрация':
}
}
?>
 
Отново не стана.

Това може би е заради бесплатния хост 000webhost.com

Не исползвам xampp или такива поради компютърни проблеми но скоро ще опрамя този проблем че, така е зле.
 
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
<title>Регистрация</title>
<form method="POST" action="register.php">
Потребителско име:<input type="text" name="username" /><br />
Парола:<input type="password" name="password" /><br />
Повтори паролата:<input type="password" name="password2" /><br />
Е-майл<input type="text" name="email" /><br />
Описание <textarea name="opisanie" cols="50" rows="10" ></textarea>
<input type="submit" name="submit" value="Вход" />
<br />

<?
include "conf.php";
if($_POST['submit']){
$username= $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
$password2 = $_POST['password2'];
$email = $_POST['email'];
$opisanie = $_POST['opisanie'];
$sql = "SELECT * FROM users WHERE username='$username'";
$result = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
$broq = mysql_num_rows($result);
if ($username == NULL || $password == NULL || $password2 == NULL || $email == NULL || $opisanie == NULL) {
echo 'Попълнете всички полета';
}
elseif($broq > 0) {
echo 'Това потребителско име е заето';
}
elseif($password != $password2) {
echo 'Паролите не съвпадат';
}
elseif(!strstr("$email", "@") || !strstr("$email", ".") {
echo "Невалиден e-mail.";
}
else {
$sql = "INSERT INTO users (username, password, email, opisanie) VALUES ('$username', '$password', '$email', '$opisanie')";
mysql_query($sql) or die (mysql_error());
echo 'Успешна регистрация':
}
}
?>
 
Пише че тука има грешка но кода е напълно добре.

Код:
elseif(!strstr("$email", "@") || !strstr("$email", ".") {

Поради каква причина може strstr да не се испълни.

Моля ви помогнете.

Исползвах и stristr и пак не стана.

Ако ползвам strpos, дали няма да стане ?
 
OFF: Извинявам се, че не мога да ти помогна с проблема, но просто не се сдържах като видях темата....

-Къде сбърка??? Първо във заглавието: "Каде сбъркъх кода.:

-"Това може би е заради бесплатния хост 000webhost.com " - беЗплатен - беЗ да плащам... Представката е БЕЗ.

-"Не исползвам" - иЗползвам.. Представка - ИЗ

-"Поради каква причина може strstr да не се испълни." - иЗпълнявам .... отново иЗ

И отново "Исползвах"...

Извинявам се изцяло за поста си. "От скоро уча php"
Преорентирай се. Насочи се към друг език... по възможност да е български..

Разбира се имаш право както си искаш да пишеш. Твое решение е, но това е прекалено...
 

Горе