Кадри от дрон

kustendil

Registered
otdron.com е уебсайт, посветен на дрон фотографията и видеографията, предлагайки вълшебното изживяване на височинната фотография. Този проект представя на посетителите си разнообразни услуги, свързани със заснемането от дрон.

На страницата "За нас" можете да откриете информация за компанията и нейната мисия. Те се стремят да заснемат невероятни височинни кадри и видеоклипове, които да запечатат специални моменти и да разкажат уникални истории.

Секцията "Услуги" предлага различни възможности за заснемане с дрон. Продуктовото заснемане с дрон ви позволява да представите вашите продукти по един иновативен и впечатляващ начин. Заснемането и промотирането на хотели с дрон ви дава възможност да покажете красотата на вашето местоположение и удобствата, които предлагате на гостите си. Заснемането на имоти с дрон ви помага да представите недвижимите си имоти по атрактивен начин, като показва впечатляващи гледки и перспективи. Накрая, заснемането на събития с дрон ви дава възможност да запечатате специални моменти от вашите събития, като сватби, концерти, спортни мероприятия и други.

Секцията "Приятели и партньори" показва сътрудничеството на otdron.com с други фирми и организации, които споделят общата страст към дрон фотографията и видеографията.

Оtdron.com предоставя на своите посетители вълшебството на дрон фотографията и видеографията, посредством висококачествени услуги и креативни подходи. Ако сте в търсене на незабравими визуални изживявания или имате нужда от професионално заснемане с дрон, otdron.com е мястото, където можете да откриете магията на височинната фотография.
 
Има няколко групи, само в една членувам обаче:

 
Помня някакви ентусиасти (май от Русе бяха) преди вече много години бяха снимали от дрон някакъв паметник и още нещо. Представяха резултатите си на някаква конференция, като описваха сложността на дейността, която най-вече е свързана със стабилизацията на полета на дрона (да не трепери, защото и кадрите не се получават). В днешно време май това треперене вече може да се премахне и от софтуера на някои дори не съвсем професионални фотоапарати.
 
Да, аз преди време бях на една презентация, пак тема дронове, на която доста добре успяха да ги промотират в отделни отрасли. Първо бяха с видео заснемането на турове около местности, хотели, дори и жилищни комплекси с цел промотирането на самия недвижим район или услуга, съответно, ако е хотел.

Втората ниша бе за селското стопанство, и малко по-специфични дронове за пръскане, но бяха доста извратени машини вече. :) Третото - ентъртеймънт - за лична употреба, като реално излизаш на полето, пускаш и си правиш каквото искаш. Имаше и такива състезателни. Видео показваше как се движат дори по въздушни коридори, като това състезание изглеждаше адски брутално поради прецизното им навигиране и скоростта, с която се движеха....на моменти дори и успоредно някои. :)
 

Горе