Кажете ми мнението си за хостинг доставчик!

men79

Registered
Еми кажете какво мислите за топхост? Хубаво е да пишат тези които са ползвали услугите им, за да няма спам (макар, че сме в спам частта на сайта) .
 
Ми аз сам на топхост и ми изглаждат стабилни само cpanel е на английски всичко друго си е ок мисля ,че са добра компания.Предлагам ти да си вземиш от там :)
 
Потърси из форума. Имаше една тема, в която имаше оплакване от топхост. :?
Аз ти препоръчвам Superhosting
 
Да, знам за Суперхостинг, че са супер, но аз искам да се пробвам с един сайт и незнам дали ще ми потръгне. Затова искам първата година да го карам по-икономично( топхост са най-евтините) , ако се развие сайта през първата година тогава пак ще му мисля. Сега обаче искам евтин хостинг и се чудя ако си взема от топхост , дали ще имам проблеми после ???
 
Аз ползвам услугите на топхост. На моя сървър(RiTa), проблемите не са чести. От време на време се прецаква, но е търпимо. От 3 години им ползвам услугите и като цяло съм сравнително доволен, като се има предвид малкото пари, които им давам. Имай предвид, че сайта ми не е голям, личен хостинг със снимки и разни скриптове.
 
Аз също ползвам услугите на tophost от горе долу 7 месеца и съм доволен .
 
Аз също ги ползвах със предишния си сайт един фриенд ми казваше паса от config.php на сайта. Прави си сметка :D имат дупка някъде и сега съм на суперхостинг.
 
Ако искаш икономичен хостинг -> http://ns1.bg/
Тяхното предложение(имайки впредвид цената) е най-добро.
 
Аз бях две години на Superhosting (всъщност от начало беше DXBG) и от тази година минах на ICN. И от двата съм доволен. Не е прекъсвал сайта (освен веднъж на DXBG), отговарят ми до няколко минути, общо взето и двата са добре. Но ми трябваха малко по-добри характеристики, а следващия план беше прекалено голяма стъпка за мен (за цената става въпрос). за това отидох на ICN. Веднага след това Superhosting подобриха плановете, а от днес и ICN го направиха, но пък вдигнаха и цените. :lol:
 

Горе