A AlekoBG Registered 24 Август 2007 #1 Дайте име на някоя подобна програма, също да ти предлага възможности за дописване на кога, но да е сварнително лека и да не засича Защото тоя DReamweaver веече за 1-.и път ми засича и все когато не съм Save-ал докунемта и всичко се загубва
Дайте име на някоя подобна програма, също да ти предлага възможности за дописване на кога, но да е сварнително лека и да не засича Защото тоя DReamweaver веече за 1-.и път ми засича и все когато не съм Save-ал докунемта и всичко се загубва
L Lam40 Registered 24 Август 2007 #2 Препоръчвам ти Notepad++. Няма възможност за дописване, но пък е много лек, и функционален. Оцветява таговете, атрибутите, в зависимост от типа на документа :lol: . Така че това е една добра алтернатива 8)
Препоръчвам ти Notepad++. Няма възможност за дописване, но пък е много лек, и функционален. Оцветява таговете, атрибутите, в зависимост от типа на документа :lol: . Така че това е една добра алтернатива 8)
S SandPrince Registered 24 Август 2007 #3 Adobe Contribute - много добра и интересна програмка. MS FrontPage 2003 - много добър алтернативен вариант. ако ти кажат WebPageMaker - не ги слушай, това е много гадна програмка
Adobe Contribute - много добра и интересна програмка. MS FrontPage 2003 - много добър алтернативен вариант. ако ти кажат WebPageMaker - не ги слушай, това е много гадна програмка
A adrian Registered 24 Август 2007 #7 jooorooo ме изпревари, но ще го повторя и ще ти дам линк, защото съм фен на тази програма. Zend Studio Enterprise Edition v5 0 0 183 Incl Keymaker-DVT.rar
jooorooo ме изпревари, но ще го повторя и ще ти дам линк, защото съм фен на тази програма. Zend Studio Enterprise Edition v5 0 0 183 Incl Keymaker-DVT.rar