Каква е тази поредна глупост ?

tahys

Registered
Значи неска ми пратиха няколко пъти този сайт

каква е тази програма някой има ли представа ?
Гледам май се свързва към сайта защото вижте брояча полудял е ?

я разяснете малко какво прати тази програма :) то е ясно че не можеш да пишеш цветно в скупе :)

Не е това е VBS скрипт който флооди по скайп и ти изпраща това съобщения. Брояча си е наред :wink: .

Създателя на сайта дава праща съобщението на сички абонати от неговия списък, ламерите отварат линка теглат програмата и като я пуснат това съобщение се изпраща на сички хора пък от техния списък после от неговия списък секи който отвори изпраща на неговия си списък и вече се сещаш колко яко се разпространява в мрежата, мен ми го пратиха поне 10 пъти ламерите, относно брояча нищо нередно невиждам :) Смятай зимаме първия човек има от списъка 100 абоната от тях 50 ламера отварат и изпращат на техни 100 абоната и става 50x100= 5 000 от тях 2500 ламери отварат и става 2500x100=250 000 от тях 125 000 ламери отварат и става 125 000x100=12 500 000 от тях 6 250 000 отварат и некъв такъв безкраен цикъл нали се сещаш :?: Брояча нищо чудно да мине и тоя на zamunda

имам 95 абоната от тях 30 ми го пратиха днеска като някой по 2 пъти има даже един ми го прати 4ри пъти :shock:

На първото получаване на спам съобщение абонатите ми се сдобиват с блок :) .. и вече не получавам спам съобщения ;)
Това решението.

B13_Savage каза:
На първото получаване на спам съобщение абонатите ми се сдобиват с блок :) .. и вече не получавам спам съобщения ;)
Това решението.
И аз така правя. Днеска и аз получих едно със същия сайт :D

Аз получавам много такива... ама им обяснявам на мойте как да се спасят. С програми като скайпстроение е по-трудно, понеже те просто не искат да я махнат, въпреки, че им обяснявам как... тогава вече се сдобиват с блок ;)

Колкото е т*п да направи този сайт , можеше да постъпи като админа на prize zzl org или там както беше и да сложи едни Google реклами.
За 1 ден щеше да събере доста...

human каза:
Колкото е т*п да направи този сайт , можеше да постъпи като админа на prize zzl org или там както беше и да сложи едни Google реклами.
За 1 ден щеше да събере доста...

Да бе да.
Как щеше да ги вземе само.... никак.
На такива сайтове не се плаща нищо. :)

А бе Един приятел има такав сайт има по 2 000 посещения дневно и вчера от рекламите има 8 долара :)

Back
Горе