Каква карта ми трябва за да тегля пари от PayPal?

DevNull каза:
Master Card, Visa но да не е от банка ДСК защото те не работят с paypal.

Бачкат с пейпал, просто картата трябва да е "Виртуална" - така се нарича при тях. :)

а защо се завраниава слагането на линкове за реферали или несам разврала. :roll:

ами аз оште от никаде несам взела пари чакам дасе саберад малко аз като гледам др на мн малки пари искад дасиги взимат незнам зашто

Аз съм с Visa Electron на Unicredit теглил съм пари 3-4 пъти от paypal без проблеми , други карти които знам че работят със сигурност са MasterCard и Visa. Честно казано голямо ходене по мъките беше докато да намеря някой банков служител който да ми обясни какво аджеба трябва да се направи за да се потвърди картата в пейпал ... а то не било голяма философия ама като е нещо което не им се налага да правят всеки ден и те гледат като голям камък :)

DevNull каза:
Кой те излъга ,че не работят? Колегата ми има карта Visa Electron и си е регистриран с нея в Paypal

shterev каза:
DevNull каза:
Кой те излъга ,че не работят? Колегата ми има карта Visa Electron и си е регистриран с нея в Paypal
И аз подкрепям , че може.
Всяка карта Master Card или Visa може да се ползва в Paypal.
Аз поне съм си открил към шест сметки в различни банки, една от която е в ДСК.Всичките карти които имам Master Card или Visa, могат да се ползват в Paypal.

Soul_Stealler каза:
Добре... аз имам следния проблем с Visa Electron от OBB
We are unable to confirm this credit card. Please choose another way to pay.
:idea:

ОББ support каза:
Да, нашите дебитни карти в интернет немогат да се ползват, съжалявам”

По магазини, ресторанти.. си бачкат безпроблем, но забрави да ги използваш в интрнет. Много тъпо! За какво са тези карти, като не работят в интернет?

Препоръчвам ти да си изкараш карта от ДСК, ЦКБ (online заявка за издаване на основна международна дебитна карта), ПИБ и др.

П.С: Моята е от ДСК и нямам никакви проблеми.

Привет на всички,
спечелих малко пари от състезание за редизайн на една интернет страница(собствениците са австралийци.Имам няколко опции за изпращане на парите:PayPal,Western Union,AlertPay и Moneybookers.До колкото разбрах Western Union ще ми одерат кожата,за AlertPay и Moneybookers не съм чувал,така че като вариант ми остана PayPal.Така че ви моля за малко помощ.Имам следните въпроси:
1.Има ли вариант да поискам парите ми да бъдат изпратени на сметка в PayPal а в последствие да си трансферирам в банкова сметка?
2.Ако може коя банка трябва да използвам и каква сметка трябва да разкрия?
3.Колко време отнема процесът по транзакции?
Ако има някои които е минал по този път нека сподели.
Предварително ви благодаря.

kpp0209 каза:
Привет на всички,
спечелих малко пари от състезание за редизайн на една интернет страница(собствениците са австралийци.Имам няколко опции за изпращане на парите:PayPal,Western Union,AlertPay и Moneybookers.До колкото разбрах Western Union ще ми одерат кожата,за AlertPay и Moneybookers не съм чувал,така че като вариант ми остана PayPal.Така че ви моля за малко помощ.Имам следните въпроси:
1.Има ли вариант да поискам парите ми да бъдат изпратени на сметка в PayPal а в последствие да си трансферирам в банкова сметка?
2.Ако може коя банка трябва да използвам и каква сметка трябва да разкрия?
3.Колко време отнема процесът по транзакции?
Ако има някои които е минал по този път нека сподели.
Предварително ви благодаря.

Процесът по транзакции зависи от тези които организират сътезанието може да ти пратят парите в пеипал веднага а може и да ти ги пратят след 1 , 2 или повече дни :D

за банкова сметка незнам но можеш да ги изтеглиш с кредитна карта :)

Трябва да е Visa Electronic, MasterCard и не е вярно че ДСК не поддържат PayPal. моята карта е от ДСК и сам превейдал пари от нея към PayPal и съм теглил никакъв проблем няма! Валутата е без значение!

Back
Горе