Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ъъъ, по темата ( WINDOWS XP )Вие имате по-малко от 30 мнения във форума.
Временно ви е забранено да гласувате.
И какви приложения подкарваш ? Базирани на Windows или на Unix ?vesku каза:ами в момента съм със Windows XP Professional но иначе съм използвал и linux използвал съм и Lindows което е смеска от WINDOWS и LINUX
hellfire каза:WinXP professional (sux) ама тругват игрите![]()
index каза:И какви приложения подкарваш ? Базирани на Windows или на Unix ?vesku каза:ами в момента съм със Windows XP Professional но иначе съм използвал и linux използвал съм и Lindows което е смеска от WINDOWS и LINUX
Аз съм на XP Pro SP2, но като се науча да си оправя апачето и mysql-a на линукс е прехвърлям. А openSUSE10.2 си го изтеглих DVD версията, ама не можа да се инсталира на innotech Virtual Box, та още не съм го пробвал. Добри впечатления имам от Федора 4, с дебиана (3.1 r1 Sarge) не можах да се оправя като хората (минимал инстал 2CD-та, 2 дена оправях резолюцията...)StormBreaker каза:hellfire каза:WinXP professional (sux) ама тругват игрите![]()
За съжаление е така. За протокола -- Имам и openSUSE 10.2 ;
Ще гласувам за по-добрата - Линукса.
index каза:И какви приложения подкарваш ? Базирани на Windows или на Unix ?vesku каза:ами в момента съм със Windows XP Professional но иначе съм използвал и linux използвал съм и Lindows което е смеска от WINDOWS и LINUX
UNIX.
datamatrix каза:Аз съм на XP Pro SP2, но като се науча да си оправя апачето и mysql-a на линукс е прехвърлям. А openSUSE10.2 си го изтеглих DVD версията, ама не можа да се инсталира на innotech Virtual Box, та още не съм го пробвал. Добри впечатления имам от Федора 4, с дебиана (3.1 r1 Sarge) не можах да се оправя като хората (минимал инстал 2CD-та, 2 дена оправях резолюцията...)StormBreaker каза:hellfire каза:WinXP professional (sux) ама тругват игрите![]()
За съжаление е така. За протокола -- Имам и openSUSE 10.2 ;
Ще гласувам за по-добрата - Линукса.
index каза:И какви приложения подкарваш ? Базирани на Windows или на Unix ?
UNIX.
hellfire каза:WinXP professional (sux) ама тругват игрите![]()
#!/bin/bash
sudo /opt/lampp/lampp start
#!/bin/bash
sudo /opt/lampp/lampp stop
vesku каза:ами в момента съм със Windows XP Professional но иначе съм използвал и linux използвал съм и Lindows което е смеска от WINDOWS и LINUX