Какво Мислите?

Maricha

Registered
ДУдуве я влезте тука да кажете как е?ТУКА!Кажете ако трябва да сложа още нещо и как да го направа!Нещо по-така.А може ли някой да ми напише едно нещо на PHP.Ето какво ми трябва!Значи искам да излиза кога сървара е оффлине и кога е онлине (на тази страница,която съм ви дал)Плсс някои ако може да го напише и да го пусне тука!Предварително БЛАГОДАРЯ
 

Maricha

Registered
Не бе пичове кажете ми скирпта аз сам ще се оправя!Само ми го напишете молави че ми трябва!Какво мислите за страницата?А можете ли да ми кажете още нещо.Как да си направя Лого на Сървара ми!Казва се Angel's Garden.Плсс напишете ми скрипта и ми кажете за логото плс
 

Maricha

Registered
Не на сървара на хит.бг пич!Напиши ми само скрипта аз ще го кача на съравара на WoWEmu!Само ми трябва скрипт плс хелп.
 

fena

Super Moderator
Maricha каза:
Не на сървара на хит.бг пич!Напиши ми само скрипта аз ще го кача на съравара на WoWEmu!Само ми трябва скрипт плс хелп.
Аха....
Ми добре.
Аре да е довечера, че сега трябва да излизам. :wink:

абе най-лесно регистирай си субдомейн във no-ip.info и там има натройка какъв текст да ти вади когато сайта е offline , само че неразбирам защо ти е като сайта ти е на хит.бг или това ВоВему, това са си сървари който имат висок ъптайм
 

Maricha

Registered
Пич как така да си регистрирам домеина не те разбирам??Влизам в тоя саит и после кво да правя?
 

fena

Super Moderator
Еми като за начало се регистрираш -> http://www.no-ip.com/newUser.php
после като се регнеш и като се логнеш има едно леню от ляво и там ще дадеш add и и така нататък


Едит: объркал съм се това става само ако си е на твоят компютър :oops:
аз го ползвам..ама не съм обърнал внимание че е само по ИП
 

Admin

Registered
Код:
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body>


<? 
$host="ip адреса на твоя сървър"; 
$port="80"; 

$sock = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 5); 
if ($sock) 
{ 
 
  fclose($sock); 

  header("Location: http://" . $host . "/"); 
} 
else { 
echo "<font size = '20pt'>Сървърът е offline .Моля опитайте по късно.</font>"; 
} 
?> 
</body>

Ето ти php скрипта.
Ако нещо не ти е ясно - питай.
 

Maricha

Registered
10 xxx Админе!!!Еми защото дата.бг не става бол.бг не става само в хит.бг става.Сега ще пробвам Скрипта!
 

Maricha

Registered
Админе пробвах скрипта като го пусна да го видя в IE ми излиза една бяла страница и нищо повече ето какво написах кода:
Код:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body>

<? 
$host="82.199.197:8080"; 
$port="8080"; 

$sock = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 5); 
if ($sock) 
{ 
  
  fclose($sock); 

  header("Location: http://" . $host . "/"); 
} 
else { 
echo "<font size = '20pt'>Сървърът е offline .Моля опитайте по късно.</font>"; 
} 
?> 
</body>
 

Горе