Какво да правя?

AmxBg

Registered
Значи качил сам си сайта в z-bg.com :)
Лошото е че няма хост от 2-3 дена ;(
И не мога да си зема таблиците от мусял за да си хостна сайта другате.
Аз ги имам файловете но ми трябва мусял. Може ли да ми кажете какво да направя, да се свържа с админа... как? Дайте ми нещо телефон тва унва.Аз му писах на мейла преди 2 дена но не е писал :)
Кажете как да си зема базата данниии :(

На freehost няма как да им кажеш нищо единственото което можеш да направиш е да изчакаш да ти отговори на mail :roll: . Предполагам че ще ти върне Mysqla или поне можеш да се надяваш. Ако беше на платен хост веднага им звъниш и ти го оправят :roll:

Да бе ясно... сега като си го взема(ако го вземаа ... дано де ) си го качвам на моя пс... поне знам че няма да го спирам(той и без тва си е нон стоп) :)

AmxBg каза:
Да бе ясно... сега като си го взема(ако го вземаа ... дано де ) си го качвам на моя пс... поне знам че няма да го спирам(той и без тва си е нон стоп) :)
И така може но като се съберат повече хора ще се отваря много бавно препоръчвам ти да си земеш 1 хост евтини са вече има и по 1 левче на месец. :wink:

Мен парите не сами проблем... пролем е плащането!
Всех си домейн...(warezbg.net) Пратих бабами да плати :D :D :D
Не ми се иска пак да я пащам... само е занимавам с мойто глупости пак и задава въпроси от вида.. "За кво ти е ся тва, кво се прави с него?" Направо ме побъркват такива въпроси :D

AmxBg каза:
Мен парите не сами проблем... пролем е плащането!
Всех си домейн...(warezbg.net) Пратих бабами да плати :D :D :D
Не ми се иска пак да я пащам... само е занимавам с мойто глупости пак и задава въпроси от вида.. "За кво ти е ся тва, кво се прави с него?" Направо ме побъркват такива въпроси :D

няма проблем ако е с пощенски запис, дори и да си -18. Аз лично съм си взел около 10 домейна и 3 хоста, а съм на 15 :P

Back
Горе