A Access Registered 31 Май 2006 #2 първото нещо което ми прави впечатление е,че май е доста тежък, щото чаках сума време да ми го зареди иначе като дизайн ме кефи
първото нещо което ми прави впечатление е,че май е доста тежък, щото чаках сума време да ми го зареди иначе като дизайн ме кефи
M mute Registered 31 Май 2006 #4 почвам с критиките :? зарежда доста бавно оптимизираи картинките на фотошоп мисля че ако направиш хеадъра на high ще смалиш поне с 20кб когато мишката мине над бутоните от хорезонталното меню те стават червени и се сливат с фона , направиги сиви мисля че ще е по добре ето тази картинка и увеличи ширината че вмомента с още 20 рх Иначи добре си почнал има много полезна информация което всъщност е наи важното в 1 сайт нали продължаваи в същия дух
почвам с критиките :? зарежда доста бавно оптимизираи картинките на фотошоп мисля че ако направиш хеадъра на high ще смалиш поне с 20кб когато мишката мине над бутоните от хорезонталното меню те стават червени и се сливат с фона , направиги сиви мисля че ще е по добре ето тази картинка и увеличи ширината че вмомента с още 20 рх Иначи добре си почнал има много полезна информация което всъщност е наи важното в 1 сайт нали продължаваи в същия дух
A airxonix Registered 1 Юни 2006 #5 ММ обнових го малко макар и незначително. Проталжаваите с Коментарите http://pirinsko.free.bg/ 8)
F fena Super Moderator 1 Юни 2006 #6 Когато си в някоя под-страница линковете на менюто в ляво не работят