Какво е Google update?

ystefanov

Registered
Можете ли да ми обясните на кратко какво е Google update?
Когато има такъв ъпдейт, какво се обновява основно PR, или настъпват изменения във позициите на сайтовете? Въпросът ми е ако се правят промени във един сайт, примерно се вкарва нова информация, тогава трябва ли да чакам да мине Google update за да се индексират промените във кешираната версия на Гугъл?

ystefanov каза:
Когато има такъв ъпдейт, какво се обновява основно PR, или настъпват изменения във позициите на сайтовете? Въпросът ми е ако се правят промени във един сайт, примерно се вкарва нова информация, тогава трябва ли да чакам да мине Google update за да се индексират промените във кешираната версия на Гугъл?
Доколкото съм запознат PR-а на един сайт се обновява на няколко месеца. Индексираните страници и позициите се актуализират много по-често, защото ботовете на Гугъл обикалят един сайт почти всеки (да не кажа всеки) ден.

ystefanov каза:

Това е нещо като Господ Бог.
Всички вярваме в него но никой не го е виждал.
Понякога забелязваш промяна на броя на посетителите дошли от гоогле.
Примерно до вчера са били 20 днес са 300 или били са 300 средно в продължение на месеци и изведнъж са станали 50 средно.

Питаш в нета и обясняваш проблема си и те ти казват... ами да и при мен
има промяна , друг казва да и при мен изведнъж на тази и тази дата стана еди какво си...
и разбираш , че периодично се случва нещо и те вдига нагоре или те сваля надолу.

ПР-а си е ПР. Той е енда глупост дето не важи.
Аз мисля (само мисля), че при истинския упдейт се пренареждат местата в интернет и тогава се решава твоят сайт дали и колко доверие ще получи от гоогле.

Но пак ти казвам, че това е малко като религията.

Back
Горе