Какво мислите за скромното ми дизайнче?

advokata

Registered
Значи , преди малко направих , това и искам да го споделя с вас да видя мненията ви. :)

Ето го:

Всякакви критики са добре дошли , все пак това ми е първият дизайн с Фото магазина :twisted: :D :P

мисля че ще е добре ако логото е от край до край а меню-то е под логото и е разположено хоризонтално :) но като цяло е добре .Меню-то е малко шаренко и не се връзва с околноста но е добре :)

mita6ky каза:
мисля че ще е добре ако логото е от край до край а меню-то е под логото и е разположено хоризонтално :) но като цяло е добре .Меню-то е малко шаренко и не се връзва с околноста но е добре :)

Благодаря , но има да си играя още много докато го пресъздам целият този дизайн... А и дори ако го направя да е от край-до-край , тогава ще има още мислене за това как да разположа бутоните , защото това празното след бутоните , не е забравено...

А за , бутоните , стори ми се че само тъмно червено и оранжево едно до друго не е перфектната комбинация и затова почнах цветове яко. :D

Иначе благодаря. :?:

mita6ky каза:
Мисля по абсулютно същият начин

advokata каза:
Емиии , ще съм ти достатъчно благодарен , ако ми кажеш още какъв примерен цвят да сложа и къде. :?: :)

Добре си е щом ти харесва на теб.Аз направих един сигурно си го видял.На мен си ми харесва, но има хора дето не им харесва. Проблема си е техен.Ти можеш да изслушаш критиките и да решиш какво да правиш от тук на татък.

Успех и не се предавай. Дерзай.

Ми общо взето ми е същото мнението, да. Цветовете, не че са много(поне не са много във втория варят), а просто не си отиват, така да го кажем. Ето ти един сайт да видиш малко примерни цветови схеми [link]. Сайтът ти не е добре, тоест дизайна исках да кажа, и като подредба.

Back
Горе