Какво мислите за това?

Не ми харесва това със избор на дизайна! Самия дизайн също не ми харесва ако го направиш да се прелива със тъмно синьо или да е бяло-синьо. Махни Кафявото и Червеното и сложи едно Оранжево и Жълто във един дизайн. Това е според мен по дизайна!

luudman, благодаря!
petri4kov, какво имаш предвид? Просто не мога да зацепя, сори :)

Същото като мен. Не може да сложиш само цвят за backgroun! Виж как си направил накалото с иизбирането на дизайна! Виж какви ефекти! Така трбява да е ЦЕЛИЯ сайт!

Така.... Забравих да подчертая, че ТУК не е мястото на тази тема! Както знаете тук е за безплатна реклама! Много се извинявам на админите че съм в разрез с правилата на този Пост! :oops:

Аз поне никакъв дизайн не виждам..
Не ми харесва.. и цветовете не ми харесват...
Просто бая триа го оправяш .. :)

luudman каза:
Така.... Забравих да подчертая, че ТУК не е мястото на тази тема! Както знаете тук е за безплатна реклама! Много се извинявам на админите че съм в разрез с правилата на този Пост! :oops:
Ми...аз чесно казано се надявам на критика. Надявам се да няма проблем :)
Ако не е тук мястото - преместете темата =)

според мене Изберете стил:
не може да се каже 5-6 картинки който на секи "стил" са еднакви и се сменя background-а и цвета на меню-то
не е хубаво като се влиза да те пита си избираш стил много хора така гониш ако влизат тези който не разбират много от компютри

Става. Разнообрази цветовете .. че като избера синьо само синьо гледам .. шаренко ми харесва повече.

Back
Горе