E Emperator Registered 15 Септември 2007 #1 Какво мислите за началния дизайн на тази "простотийка" ? (Дизайна е изцяло мой )
E Emperator Registered 15 Септември 2007 #3 oXteR каза: Не ми харесва :? Увеличете... Абе и аз очаквах тъкава реакция отвътре дизайна е доста др ама от вън се чудя как да го направя
oXteR каза: Не ми харесва :? Увеличете... Абе и аз очаквах тъкава реакция отвътре дизайна е доста др ама от вън се чудя как да го направя
D dashe Registered 15 Септември 2007 #4 И вътре сайт-чето е толкова малко пак нали ... Така е кофти ... малко .. Не ми харесва това синиото около хедъра.. меню-то го направи някакси поне да е свързано със хедара или нещо .. А този фон не ми блъска на нищо хубаво... :?
И вътре сайт-чето е толкова малко пак нали ... Така е кофти ... малко .. Не ми харесва това синиото около хедъра.. меню-то го направи някакси поне да е свързано със хедара или нещо .. А този фон не ми блъска на нищо хубаво... :?
E Emperator Registered 15 Септември 2007 #5 отвътре е разпънато на пергамент и е бая широко ама началната страница искам да е по хубава и трябва мн опити
отвътре е разпънато на пергамент и е бая широко ама началната страница искам да е по хубава и трябва мн опити
P PoDMaTRiX Registered 16 Септември 2007 #6 По-гаден фон не можеше ли да сложиш? Този син строук на хедъра ми бърка в мозъка. Хедъра е отвратително празен. Надолу просто няма дизайн
По-гаден фон не можеше ли да сложиш? Този син строук на хедъра ми бърка в мозъка. Хедъра е отвратително празен. Надолу просто няма дизайн