Какъв принтер да си купя?

Horror

Registered
Първо здравейте на всички.
Предстои ми да си купувам принтер ,но не съм много навътре в моделите/качеството/цените.
Та.. така де решил съм да бъде ЛАЗЕРЕН ,незнам защо - може би щото си мисля че са добри ,но това е друга тема ^^
Дайте предложения за добър принтер до 140-150 лева.Няма да бъде много използван ,но ще бъде винаги в 'готовен режим' :)
Най-важното е качеството..
благодаря.

За какъв формат листи ти трябва???

Вкъщи, откакто навлязоха цветни принтери в България, се използват HP Deskjet (мастиленоструен).

Според мен HP Deskjet 990 ще ти свърши работа (само за формат а4)

K0ceTo
МнениеПуснато на: Чет Дек 13, 2007 6:28 pm Заглавие:
За какъв формат листи ти трябва???

Вкъщи, откакто навлязоха цветни принтери в България, се използват HP Deskjet (мастиленоструен).

Според мен HP Deskjet 990 ще ти свърши работа (само за формат а4)
За съвсем обикновен формат - предполагам a4 =) .
А отностно модела ще направя справка за него в google :)
ЕДИТ:
значи горе долу се ориентирах, някой знае ли къде продават хубави принтери на HP в Пловдив ? Името на магазина и местонахождението ме интересува. :wink:

Опс, не 990 а 930 (поне моя е такъв).

Самия принтер е доста стар, но е много качествен.Сега мжое да има и по нови модели.

Хм.. интересно, в момента гледам принтери в техномаркет и му се чудя сега на тоя http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024498 пише че е фотопринтер ,а дали става и за обикновенни документи?

За мене лично има две добри марки.
Хюлерт Паркар и Канон.
Защо предпочитам повече ХП ?
Защото са по-евтини боичките,и са водо разтворими.

ХП има още един глас.(не си купувй никой от сериата ДескДжет 39** много са бавни).

Цялата ми рода са инженери и след като прастария плотер на село сдаде багажа, се закупиха 3 дескджета 1220с...в къщи имаме един 1220с и един 930с, нямаме никакви оплаквания проблем с принтерите в къщи сме имали само три пъти и то заради:

Задръстване с прах в следствие неизползване (малкия 930с)
Дефектна глава
кофти инсталирани драйвери.

И трите пъти вината не беше на принтера :)

Добър избор.

Hewlett Packard са най-добрите в своя бранш.

Аз ползвам принтери, фотоапарати и видеокамера на тази фирма и съм доволен от всичко.

Back
Горе