Какъв windows да му сложа ?

Admin

Registered
Има тука 2 компа 2 процесорни.
Какъв win да им тресна.
Хората не разбират много и не знам дали ще е добре да имат нещо различно от XP2.
Аз лично не съм инсталвал нищо друго и ако смятате, че XP то не е добра идея кажете какво да сложа .

И дали ще е добре за потребителите на тези компове?

За хора, които не са много запознати Windows XP SP2, мисля че ще е едно добро решение за тях!

Хората си купуват най скъпите машини но не могат да инсталнат програма
сами дори.
Новите win и аз не съм ги пробвал пък за тях не знам.... :?

със сигурност не Виста,зщото според мен не е още стабилна. XP или Linux според мен.

rusi_mc каза:
със сигурност не Виста,зщото според мен не е още стабилна. XP или Linux според мен.
Ти пък линукс :lol: :lol: :shock: :shock:
Има да се чудят от къде да си свалят
програми тия хора :lol:
И защо не им отваря .exe файловете :?

Слагай им виста :) Да се радват на двупроцесорните си машини поне :) и ХР няма да е лошо решение де.

Аз съм за ХР.аз едва инсталвам програма под Линукс пък какво остава за хора който са се сдобили тепърва с РС.

Ами за хора които не са се занимавали с компютър до сега Windows XP е най-добре. За линукс трябва малко да се прочете. :?:

Ам да лепи им една 95-ца и друго не им дрябва :lol: Не бе майтап. Слагай Win XP Pro SP2 и друго не им треа :)

Всичко е супер но не иска да разпознае видео картата.
Опитвам да кача драйвъри но ми казва, че няма хардуер за тях и
"чао".

Опитвам се как ли не но не става.

admin каза:
Всичко е супер но не иска да разпознае видео картата.
Опитвам да кача драйвъри но ми казва, че няма хардуер за тях и
"чао".

Опитвам се как ли не но не става.

Ръчкай биоса, виж от там дали ти ги засича :?

В замунда или в аренабг имате торент "Всички драйвери за ХР"-пробвай с него,ако ли не пробвай да му кажеш да си потърси драйверите в нета.

каква е видео картата? ако е някоя вградена се използват драйверите на дъното! Напиши какъв модел е!

Back
Горе