Как да банна тия идиоти

Статус
Not open for further replies.

eshk0

Registered
Здравейте в сайта имам двама т*панари които се правят на интересни.
До преди една седмица ми бяха модератори но след като забелязах какво въртят махнах им правата. Двамата тарикати са си направили сайт за музика и всичко си върви там и днес гледам че са си редактирали постовете в моят сайт (албуми,песни и т.н) които са пуснати от тях и са изтрили линковете.
Проблема е че единият е инт. доставчик май и банвам ги по айпи по ник но пак влизат :x и ми спамят излишно много където пишат теми с техния сайт, моля някой да дава някакъв съвет за да се отърва от тия двамата.

ПП. искам да споделя никовете им тука ако все пак някой има връзка с тях и им е дал права за да ги махне. Dj_Lazo_Mix и Varneneca.

Банваш ги по Ип адрес.
Не може да направиш повече от това.

Човек трябва да мисли с какви хора се забърква и на кои потребители дава
права.

Аз примерно на теб ти нямам никакво доверие и не бих ти дал права.
Прекалено много приказваш, агресивен си, не четеш правилата и поне до сега имаш най-много забележки от всички дето посещават туриста.

Разрешавам ти да ползваш безплатно този метод за преценка на потребителите си.

Също така ние не знаем какво си обещал на екипа си (въпросните тъпанари).
Може нещо да си ги ядосал....

Банвам ги но не те си сменят айпитата и пак влизат :o

Нещо като днс да се банва няма ли някъф мод нещо?

eshk0 каза:

Или иптата им са динамични или ползват проксита.
Тоест няма как да ги баннеш ако са решили да влизат.
Не мога да ти дам код за разпознаване по физиономия.

С две думи те знаят какво е прокси а ти не, което ме навежда на мисълта, че все пак са малко по напред от теб и ще ти създадат проблеми.

Не знам дали има голям ефект ,но пробвай ако някой е баннат правиш така:
Правиш една бисквитка която ако е баннат има стойност 1 ,ако не 0 примерно :)
После проверяваш ако е 1 извеждаш съобщение за бан , ако 0 си зарежда сайта :)
Но ако използва прокси май няма да стане ,също така ако е малко по-умен ще трие "бисквитките"

Създай си... как се казва на български ... забранена дума със сайта им и да не могат да рекламират

admin каза:
eshk0 каза:

Или иптата им са динамични или ползват проксита.
Тоест няма как да ги баннеш ако са решили да влизат.
Не мога да ти дам код за разпознаване по физиономия.

С две думи те знаят какво е прокси а ти не, което ме навежда на мисълта, че все пак са малко по напред от теб и ще ти създадат проблеми.

Знам какво е прокси.

Мерси за коментарите, но из мога да си взема колкото айпита искам така че ако продължават събирам екип и в техния сайт ще им покажа какво става :)

А админе за доверие може да не ми се доверяваш но аз като кажа едно нещо никога не съм се отчаял от това :lol: и не моля никого за права така че заключете темата.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе