Ето това ще ви свърши работа :
Това се слага пак в Remote (alt+r) Правите ново файлче от File>New и го пействате там .
Сега вече можете да проверите в падащото меню при другите команди и от там избирате Мерси за - @/+ След това Включено за да го включите и изключено за да го изключите.
За да видите как действа трябва в някой канал да ви дадат или + или @ .а кадето е Tук посочете вашето лого пишете някакъ текст който да изиза след Mersi Mnoooooo nick za toq @/+ !
Код:
#10x on
on *:OP:#: {
if ($opnick == $me) && ($nick != $me) && ($nick != CS) /msg # Mersi Mnoooooo $nick za toq @ ! %logos
}
on *:VOICE:#: {
if ($vnick == $me) && ($nick != $me) && ($nick != CS) /msg # mERsI $nick zA tOq +! %logos
}
#10x end
on *:start:/set %logos Тук посочете вашето лого
on *:start:/set %logoss By Dream_Weaver
menu channel,status,menubar {
Мерси За - @/+
..-
..Включи:.enable #10x | echo $colour(info) -a *** %logoss 15 Мерси за ... е Включено
..-
..Изключи:.disable #10x | echo $colour(info) -a *** %logoss 15 Мерси за ... е изключено
..-
..В Момента > $group(#10x):/halt
Това се слага пак в Remote (alt+r) Правите ново файлче от File>New и го пействате там .
Сега вече можете да проверите в падащото меню при другите команди и от там избирате Мерси за - @/+ След това Включено за да го включите и изключено за да го изключите.
За да видите как действа трябва в някой канал да ви дадат или + или @ .а кадето е Tук посочете вашето лого пишете някакъ текст който да изиза след Mersi Mnoooooo nick za toq @/+ !