Как да го оправя тоя проблем? (+1)

metal_head

Registered
ОК, значи в сайта си искам да сложа система за писане на уроци с различни категории, намерих идеалния (според мен) туториал в нета, но имам проблем. Понеже нищо не цепя от php, а ми се налага да работя с него :X ви моля за вашата помощ.
Ето това е туториала:
http://www.pixel-designz.net/tutorials/view/4/Advanced_Tutorial_CMS_Script_v1/1/
Всичко си направих както е казано, но като отворих инсталатора ми показа ето тая грешка:

Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/drivingb/public_html/db.php on line 21

На ред 21 в db.php има само една "?"... Помислих си "АХА, трябва да затворя скрипта" и го направих така:
Код:
?>

Да, ма сега пък ми показва:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'HOST' (1) in /home/drivingb/public_html/db.php on line 15
Error connecting to Database! Please Try again. Unknown MySQL server host 'HOST' (1)

Как да оправя това, че нещо недоумявам?

На мястото на HOST трябва да напишеш хоста, на който се намира базата данни. Ако е на компютъра ти - localhost. Там също трябва да напишеш и потребителя и паролата (не знам дали си ги написал).

Аммм, това значи ли, че трябва да създам нова MySQL аза данни през cpanel-а?

Щото гледам тука:
Код:
$mysql_user = "MYSQL USER";

$mysql_pass = "MYSQL USER PASSWORD ";

$mysql_data = "MYSQL DATABASE ";

Back
Горе