Как да добавя още рангове ?

DrViS

Registered
Искам да добавя още 1 ранг във форума. Сега са 2 ранга (по default) "Администратор" и "Модератор". Аз искам да добавя още един ранг като тези 2-та обаче да се казва "VIP".
До колкото знам ранга "Администратор" е 1, а "Модератор" е 2.
Искам "VIP" да е 3. И искам този ранг да няма нищо специално. Да си е като обикновен ранг както тези тук обаче да го прилагам само аз (на когото искам).

Някой знае ли как ще стане ?

else if ( $row['user_posts'] > 49 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#0000ff"';
}

ето това е цялата работа добавяш още такива след 199 както е в урока ... 199 са мненията :)

#0000ff

е цветъ :)

Това го знам как става, обаче не искам като някой напише 50 мнения и да е ранг VIP, а да добавям ранга аз от админ панела на когото потребител искам. Да е както ранговете администратор и модератор.

DrViS каза:
Това го знам как става, обаче не искам като някой напише 50 мнения и да е ранг VIP, а да добавям ранга аз от админ панела на когото потребител искам. Да е както ранговете администратор и модератор.
влизаш в админ панела даваш рангове и ако ранга в урока ти е 49 мнения ти правиш нов ранг минимум мнения 50 пишеш VIP след което спецялен ранг не и готово :)

DrViS каза:
Не можеш да ме разбереш.
Прочети по-добре мненията ми.
ами тогава правиш нов ранг пишеш VIP спецялен ранг да и даваш ок и след като решиш , че някой е заслужил ранга влизаш в настройките на потребител пишеш потребителя ранг титла и намираш VIP и даваш ок и готово :)

ако искаш прати ми форума линк към него на ЛС ще се регистрирам дай ми админ права за малко и ще ти направя и обесня какво тряба да направиш пък после ако искаш ми делни акаунта :?:

Back
Горе