Как да започна..?

Nephtys

Registered
Здравейте,
съвсем нова съм тук :) имам голямото желание да се занимавам с уеб дизайн и живот и здраве някой ден това да ми е професията :)
само дето не знам откъде да започна - изтеглих си Фотошоп, изтеглих си и някои книжки за програмата, прегледах доста уроци в нета, ама имам чувството, че са за по-напреднали от мен (поне това дето аз пробвах да го направя, не се получи); освен това, ми прави впечатление, че се използват и други програми..
въпросът ми е, кои програми трябва да усвоя, паралелно ли да ги уча или една по една, изобщо :? как да процедирам..?
може би въпросите ми звучат глупаво, но ще се радвам на сериозни насоки и съвети :)
благодаря
 
Като за начало използвай photoshop която е най-добрата за уеб дизайн. Уроци трябва да видиш първо за какво се използват различните инструменти, та чак тогава да работиш с нея. Това можеш да видиш в http://www.photoshop-bg.com/.
 
Аз почнах по следния начин 1.Послдвах линк в по горния пост на момчето после след като изгледах по голямата част от уроците започнах да практикувам всичко научено и да използвам колкото се може повече евекти после поразгледах как са разположени сайтовете смисал такъв как са устроени каде седят менютата как са разположени и такива и почнах постепено постепено сам да се опитвам да правя неща главното е да имаш талант,въображение и усет за цветовете това имаш ли го другото идва само ;) успех дано се научиш и някои ден просперираш с това което се опитваш да направиш ;)
 

Горе