Как да защитя...

HunteR

Super Moderator
Значи да кажем имам игра, която съм я пуснал опен сорс.
И долу при фоотера съм сложил едно By HunteR.
Има ли начин да направя да не може да го махат??

Еми пробвай да кодираш кода за By Hunter с програмка .Имаше една такава , но незнам как се казваше...

human каза:
Еми пробвай да кодираш кода за By Hunter с програмка .Имаше една такава , но незнам как се казваше...
Ем ако някой знае да казва.
Ще съм много благодарен ;)

Значи да кажем имам игра, която съм я пуснал опен сорс.
И долу при фоотера съм сложил едно By HunteR.
Има ли начин да направя да не може да го махат??
Са този ще каже "Типък много изкаш да знаеш"ама може ли да го видя това нещо или не е напълно готово

Става въпрос за тази игра:
http://gorata.the-big-battle.com/
Искам това долу By HunteR, да не може да се маха!
Някакси кодирано или какво ще да е, но да не може :)

HunteR каза:
Та няма ли начин? :(

ти и да го кодираш защо мислиш че не може да се махне?
трябва и някакви условни да се кодират и според тях да проверява ако ги няма да не тръгва скрипта.

[OFF]
Sorry ама какви са тея глупави.. "игри" дето масово почнахте да правите? :o Градът .. Гората .. и т.н.
По-безсмислено нещо не бях виждал, честно!

[/OFF]

И все пак ако успееш да го кодираш (успех) ми се обади да го разкодирам .. :twisted:

jooorooo каза:
HunteR каза:
Та няма ли начин? :(

ти и да го кодираш защо мислиш че не може да се махне?
трябва и някакви условни да се кодират и според тях да проверява ако ги няма да не тръгва скрипта.
Да и аз това си мислех да направя.
Да сложа некакав код в началото, който проверява дали долу е махнато това By HunteR и ако е махнато да не им варви играта.
Ама лошото е, че не всички са тъпи и има разбиращи, които ще се осетят или пък ще попитат как да го оправят :)

П.П: Аз бях свалял някакав чат, който беше демо и целия му код беше кодиран и беше само за няколко дена колко да го изпробваш и от там знам, че може някакси да се защити :)

Сложи проверяващия код във някъв напълно не свързан с функции и т.н файл.Или пък като ти предложих с няколко инклуда.Ония който ще иска да маха текста да се чуди и търси докато главата не го заболи :wink: :?:

Harry_Potter_ каза:
Сложи проверяващия код във някъв напълно не свързан с функции и т.н файл.Или пък като ти предложих с няколко инклуда.Ония който ще иска да маха текста да се чуди и търси докато главата не го заболи :wink: :?:
Така и ще направя дано стане :)

Back
Горе