K kaka9696 Registered 25 Октомври 2009 #1 как да инсталирам php 5 щото btit системата иска php 5 но незнам къде да инсталирам и от къде да изтегла php5 за да ми се оправи проблема
как да инсталирам php 5 щото btit системата иска php 5 но незнам къде да инсталирам и от къде да изтегла php5 за да ми се оправи проблема
K kaka9696 Registered 25 Октомври 2009 #3 DevNull каза: На локален или на платен хостинг си ? Увеличете... безплатен хостинг
D DevNull Registered 25 Октомври 2009 #4 kaka9696 каза: DevNull каза: На локален или на платен хостинг си ? Увеличете... безплатен хостинг Увеличете... Провери в контролния панел дали имаш php configuration или нещо от рода. попринцип от там се променят exceptions (мисля че така беше) ако го нямаш значи няма как да стане. Т.Е. дали конфигурацията на PHP да ти е 5 или 4 .
kaka9696 каза: DevNull каза: На локален или на платен хостинг си ? Увеличете... безплатен хостинг Увеличете... Провери в контролния панел дали имаш php configuration или нещо от рода. попринцип от там се променят exceptions (мисля че така беше) ако го нямаш значи няма как да стане. Т.Е. дали конфигурацията на PHP да ти е 5 или 4 .