Как да инсталирам Torrent Bits

RhythmiX

Registered
Добър вечер....след дълго прекъсваме отново съм тук във форума и започвам да задавам мойте въпроси(Аз безтуй нищо не правя само питам)
Та сега искам да ви попитам как да си инсталирам торент сървар...инсталирах си BtitTracker,но хляб в него няма,а аз имам мерак да тествам Torrents Bits,но нема да намеря никаде какс е инсталирва и от къде да гос валя...та реших да се посъветвам със вас.

Решения на много мои въпроси съм получвал във този форум надявам се да продължа да получавам..

Благодаря предварително на всички отзовали се в темата..

Поздравявам ви с песничката:
Eric Prydz vs Floyd-Proper Education (Exmedit).mp3:)

Инсталирах го...аз съм се объркал ставало е въпрос за Xbits

Но сега имам друг проблем...
Как да си създам админ акаунт. :(
Гледах в База Данни,но няма..защото не мога да си регистрирам Акаунт иска мейл активация,а аз няма как да махна тази активация тъй като нямам достъп до админ панела на торента.
Няма ли някакъв акаунт в началото,с който се влиза и ако няма как да си направя друг акаунт. :wink:

RhythmiX каза:
Инсталирах го...аз съм се объркал ставало е въпрос за Xbits

Но сега имам друг проблем...
Как да си създам админ акаунт. :(
Гледах в База Данни,но няма..защото не мога да си регистрирам Акаунт иска мейл активация,а аз няма как да махна тази активация тъй като нямам достъп до админ панела на торента.
Няма ли някакъв акаунт в началото,с който се влиза и ако няма как да си направя друг акаунт. :wink:
Като се регнеш влез в phpmyadmin-а -->базата данни на тракера--> таблица users даваш "прелистване" там ще ти излезе този юзър с който си се регнал --> даваш "Edit" и там някъде трябва да пише status срещу него пише "pending" смени го на "confirmed" и смени си "class-a" да бъде 6 така ще си админ.Успех :)

Мерси...стана.
Да попитам това ли е админ панела,който е от страни тия линкове....
Ням али някаква функция за разместване на панелите или трябва да редактирам темата?

П.П Да питам TBsource е платен нали...може ли от някаде да се намери някаква версия да го пробвам...аз свалих една версия инсталирах я ама няма админ панел.тестова версия и каква е цената на този торент.

Дам точно харесах си Torrent Bits инсталирах го...обаче сега,като се рег. после отивам от база данни активирам акаунта и след това,като искам да се логна ми дава грешно потреб. име или парола. :D

RhythmiX каза:
Дам точно харесах си Torrent Bits инсталирах го...обаче сега,като се рег. после отивам от база данни активирам акаунта и след това,като искам да се логна ми дава грешно потреб. име или парола. :D
Каква колация ти е базата данни?

извинете че се натрапвам в темата , но гледам адски мн хора почнаха да отварят тракери ... таа тракера законен ли е? :shock:

Оправих се...та някой знае ли каква е цената на TBsource демек платената версия на Torrents Bits?
Защото аз си го свалих,но този този тракер никаква подръжка няма,ако имаш някакъв проблем трябва сам да намериш решение...абсолютно нищо няма за този тракер,а и е много бъгав...свалих Btit Torrent той е доста добре има доста добра подръжка...даже и в официалния им форум има Български раздел.Неговият недостатък обаче е този дървен вид...каквото и да правиш пак си е дървен...колко темлейти правех за него няма...дърво!!
И вече се отказах от това,а имам намерения да пускам сериозен тракер и сме една групичка от хора,които сме намислили доста неща...обаче аз и още едно момче дето ще подържаме тракера направо до гуша ни дойде...особено на мен.
Правена на темплейти,махане на бъговеи т.н просто нямат край тези неща.
Затова ще взема да си го купя тоя тракер и няма да имам ядове ще имам доста добра подръжка всичко ще си е ток.:wink:
Ако някой знае каква му е цената да казва.. :)

Ето го и тоя btit Torrent,който се отказах:
http://house-nation.mine.nu/

username: Test
password: test12

Back
Горе