Как да накарам сайта ми да се появява по-нагоре в google.bg

akatsuki

Registered
Ами за примет напишете в гоогле narutobg.com, а след това narutobg.info . Вижте разликата.. Как мога да "накарам" гоогле да изкарва повече страници от моят сайт (на инфо е моя)и едва ли не да го индексира като .ком ? Имам и доста страници по сайта. След малко ще му слагам и sitemap.

Погледнах е тази тема и има интересни неща. Но как мога да направя сайта да ми се показва по-напред. Домейна не е нов, от Януари тази година.

akatsuki каза:
Погледнах е тази тема и има интересни неща. Но как мога да направя сайта да ми се показва по-напред. Домейна не е нов, от Януари тази година.
Даже е прекалено нов... Няма някаква специялна рецепта за това да дигнеш сайта в гоогле , просто трябва да чакаш много и да правиш това което е описано в този подфорум във важните теми...

Уникално съдържание, backlinks и mod rewrite. Бъди сигурен че ще постигнеш нещо :?:

oXteR каза:
Уникално съдържание, backlinks и mod rewrite. Бъди сигурен че ще постигнеш нещо :?:
Виждал съм сайтове, които са на предни позиции и не използват mod rewrite. Вярно, mod rewrite помага, но най-важното е (поне според мен) са линковете от други сайтове, които са на същата или подобна тематика. Това наистина помага доста.
Иначе съм съгласен, че уникалното съдържание може да те "изстреля" нагоре, но както казахте и тук, всичко с времето си. За жалост, оптимизацията на един сайт е процес, при който трябва да се работи здраво и продължително, не става за ден-два.
:)

Ами ако може малко информация за mod rewrite и backlinks. А какво имате под предвид уникална информация? Твоя лична, която ти си написал, а не си използвал метода copy - paste ?

akatsuki каза:
Ами ако може малко информация за mod rewrite и backlinks. А какво имате под предвид уникална информация? Твоя лична, която ти си написал, а не си използвал метода copy - paste ?
1) mod rewrite преобразува линковете от view.php?id=1 с view/заглавие/ (или както си го направиш)
2) backlinks са линковете от други сайтове, които водят към твоя.
3) уникално съдържание - текст, който си го писал лично ти, а не си го взел от друг сайт.

Горе