Как да направя следният ефект

Foxy

Registered
Здравейте, значи видях в един дизайн от форума един ефекто който ме заинтригува. Ами ефекта е примерно слагам логото на туриста и да се вижда бледо прозрачно, зад него някоя друга рисунка. Ако може да обясните по - подробно как става и да дадете скриин. Друго нещо което видях е бледа сянка - примерно някое кубче е ложено на някакъв дизайн и някак си така бледа сянка.... абе просто сянка :) аре който помогне ще му дам точица

Foxy каза:
Здравейте, значи видях в един дизайн от форума един ефекто който ме заинтригува. Ами ефекта е примерно слагам логото на туриста и да се вижда бледо прозрачно, зад него някоя друга рисунка. Ако може да обясните по - подробно как става и да дадете скриин. Друго нещо което видях е бледа сянка - примерно някое кубче е ложено на някакъв дизайн и някак си така бледа сянка.... абе просто сянка :) аре който помогне ще му дам точица

я покажи примерната снимка

ами нямаше ме днеска, цял ден затова сега пиша ами видях ефекта снимка зад снимка от този дизайн на BaHkaTa:
http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=25859
горе вижте снимките на наруто как са бледи и една зад друга

аре моля ви кажете ми давам точка как да направя както на дизайна който дадох преди 2 мнения да се вижда снимка зад снимка - бледи да се виждат

Значи слагаш си картинката и после върху нея си пишеш текста дето ти трябва...скагаш си му ефектите и сичко.После доло в дясно където са лейърите има едно
Opacity -100
намали го на 50 и виж ефекта :?:

BaHKaTa каза:
Значи слагаш си картинката и после върху нея си пишеш текста дето ти трябва...скагаш си му ефектите и сичко.После доло в дясно където са лейърите има едно
Opacity -100
намали го на 50 и виж ефекта :?:
мерси сега ще го пробвам

Back
Горе