Как да оправя тоз проблем

kaka9696

Registered
значи качих си торент сайта на чуждестранен хостинг но като инсталирвам ми дава тази грешка Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) как мога да оправя от какво може да е сайта ми е xbtit

ми поразгледай си данните още един път и гледай да не ги объркваш или си земи друг тракер

ае помагайте само като кача на чуждестранен хостинг излиза таз грешка а на BG не излиза нз преди не излизаше сега може да излизи може и да не излизи как да оправя проблема с чуждестраните хостинги пробвах на друг чуждестранен хостинг и пак излизе :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: много искам да имам законен торент сайт

Не можеш да имаш законен торент сайт.
И това, че ако хостинга ти е в чужбина ще е законен - не е вярно. Просто в някои държави (например Холандия) не създават проблеми при хостването на сайтове, които предлагат нелегално съдържание.

Също така, тази грешка, ако не се лъжа се появява, когато mysql сървъра не работи. Пиши до support-а, пробвай също така да тестваш прост скрипт за връзка към някоя база данни. В уроците има такъв.

human каза:
И това, че ако хостинга ти е в чужбина ще е законен - не е вярно. Просто в някои държави (например Холандия) не създават проблеми при хостването на сайтове, които предлагат нелегално съдържание.

Също така, тази грешка, ако не се лъжа се появява, когато mysql сървъра не работи. Пиши до support-а, пробвай също така да тестваш прост скрипт за връзка към някоя база данни. В уроците има такъв.
може ли урока

kaka9696 каза:
human каза:

може ли урока
дай ми хостинга на холандия ако има безплатен хостинг он холандия ще се регна и ще е зеконо

Back
Горе