Как да преместя съдържението на форум от един сървър на друг

cerberpeter

Registered
Има ли начин да преместя цялото съдаржание на phpbb форум (дискусии, теми, отговори и т.н.) от един на друг сървър. В случая искам да преместя форум от дата.бг сърварите в друг сървър с поддръжка на php и MySQL. Свалих форума от датата, инсталирах си нов phpbb форум на новия сървър, прибавих файловете които трябваше да съществуват в новия но не се получи. Ако някой може подробно да обясни... pls
Благодаря предварително!

От data.bg не може да местиш форума :lol:

Инъче виж тук http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1049

Прати емайл на webmaster@data.bg и опиши какво желаеш мисля, че ще те разберат и че ще ти пратят нужния файл който ще си го импортнеш в новия форум!

cerberpeter каза:
Има ли начин да преместя цялото съдаржание на phpbb форум (дискусии, теми, отговори и т.н.) от един на друг сървър. В случая искам да преместя форум от дата.бг сърварите в друг сървър с поддръжка на php и MySQL. Свалих форума от датата, инсталирах си нов phpbb форум на новия сървър, прибавих файловете които трябваше да съществуват в новия но не се получи. Ако някой може подробно да обясни... pls
Благодаря предварително!
неможеш ли да свалил базата данни от форума на дата.бг ? влизаш в админ панел и там трябва да има импорт на база нещо от сорта ... :?:

немога да сваля базата данни
ще изпратя имейл на webmaster@data.bg въпреки че се съмнявам да ми помогнат

cerberpeter каза:
немога да сваля базата данни
ще изпратя имейл на webmaster@data.bg въпреки че се съмнявам да ми помогнат
е как ... ето на мен в форума ми какво пише в админ панел;а :

Системни
1.Съхраняване на БД

Да в датата го няма, ето как изглежда:
panel.JPG

Е няма ли някакъв начин поне темите да преместя или и те са свързани за базата данни :?

cerberpeter каза:
Е няма ли някакъв начин поне темите да преместя или и те са свързани за базата данни :?
Мне не може..
Всичко е със база данни..
Питали webmaster на дата . бг ;)

пратих имейл вчера, но не очаквам да получа отговор :wink:

cerberpeter каза:
пратих имейл вчера, но не очаквам да получа отговор :wink:
Можеш да пробваш и като пишеш във форума на Персонални Проблеми .. :)

Back
Горе