Как да пусна дадена игра в Window режим

HunteR

Super Moderator
Здравейте,

искам да направя следното.
Някой игри предлагат игра както на Full screen (пълен екран) така и на отделен прозорец.
Интересува ме има ли начин да пусна дадена игра на такъв отделен прозорец, като самата игра не предлага такава опция?

Ако е флаш не можеш ли да направиш размерите на object големи колкото искаш да screen-а ?

Не, не става въпрос за флаш приложение.
Говоря за обикновена компютърна игра.

Целта ми е да я отворя в прозорец, а не на пълен екран, като подчертавам играта не предлага такъв режим в настройките си.

Мм, Street Racing Syndicate.

Просто искам докато играя да мога да следя и други работи без да се налага да цъкам ALT + TAB.

HunteR каза:
Здравейте,

Някой игри предлагат игра както на Full screen (пълен екран) така и на отделен прозорец.
Интересува ме има ли начин да пусна дадена игра на такъв отделен прозорец, като самата игра не предлага такава опция?

ALT+ENTER :) :) :)

Hous каза:
HunteR каза:
Здравейте,

ALT+ENTER :) :) :)
:) И нищо не става...
До колкото съм разбрал искаш да кажеш да влезна в играта и да цъкна ALT + ENTER. Ако е това, то го направих и както казах - нищо не стана ;)

HunteR каза:
:) И нищо не става...
До колкото съм разбрал искаш да кажеш да влезна в играта и да цъкна ALT + ENTER. Ако е това, то го направих и както казах - нищо не стана ;)
:shock: Пробвал съм го на 3-4 игри при всичките си работи...
може би версията win xp sp 1 sp 2 vista 7 ...

shashma88 каза:
Не, не става.
Сега не мога да разбера дали тия неща започнахте да си ги налучквате или наистина сте ги пробвали?

HunteR каза:
ArchangelS каза:
F12 натисни ;) , А ако нестане с F8 пробвай.
Не, и с двете не стана.

http://web-tourist.net/userfiles/1/1759.png , В шорткъта въвеждаш -windows за да ти се стартира в windows мод, махни го ако искаш да се стартира нормално ;) Иначе с F фовете , незнам защо нестава при теб.

Back
Горе