E Enz0 Registered 2 Април 2009 #1 Здравейте съжалявам ако темата не е за тук Въпроса ми е как да пусна Wireless от компютъра на лаптоп Ако някой знае моля да помогне
Здравейте съжалявам ако темата не е за тук Въпроса ми е как да пусна Wireless от компютъра на лаптоп Ако някой знае моля да помогне
E embaka Registered 2 Април 2009 #3 от компютъра към лаптоп не можеш да пуснеш уаерлес, но можеш да пуснеш кабел
B bojko91 Registered 5 Април 2009 #4 embaka каза: от компютъра към лаптоп не можеш да пуснеш уаерлес, но можеш да пуснеш кабел Увеличете... Може и с безжична лан карта, с антенка по същия начин като кроснатия кабел действаш, т.е на кома от който искаш да предаваш нет , трябва да имаш 2лан карти (1 вата с действащ нет, 2рата да е wireless ) задаваш съседни ИП на лаптопа и на wireless картата и си готов Не съм го тествал, но по пътя на логиката...
embaka каза: от компютъра към лаптоп не можеш да пуснеш уаерлес, но можеш да пуснеш кабел Увеличете... Може и с безжична лан карта, с антенка по същия начин като кроснатия кабел действаш, т.е на кома от който искаш да предаваш нет , трябва да имаш 2лан карти (1 вата с действащ нет, 2рата да е wireless ) задаваш съседни ИП на лаптопа и на wireless картата и си готов Не съм го тествал, но по пътя на логиката...