Как да си направя галерия

• Автор Автор Anonymous
  • Начална дата Начална дата
A

Anonymous

Guest
как да направя такава галерия,която да е с потребители но да не трябва аз да я хоствам ами от там дето е самата галерия,нещо като форумите

LeBron каза:
как да направя такава галерия,която да е с потребители но да не трябва аз да я хоствам ами от там дето е самата галерия,нещо като форумите
Предлавам ти да си намерих хост с база данни и пхп , да си избереш някоя галерия и да си я инсталираш поне ще имаш пълен контрол над галерията, ако незнаеш как ще ти обясним даже може да ти я инсталирам аз ако неуспееш

mute каза:
LeBron каза:
Предлавам ти да си намерих хост с база данни и пхп , да си избереш някоя галерия и да си я инсталираш поне ще имаш пълен контрол над галерията, ако незнаеш как ще ти обясним даже може да ти я инсталирам аз ако неуспееш

препоръчай някоя хубава галерия 8)
ако имаш може да дадеш и някое линкче :roll:

А има ли такива дето за тях не ти трябва MySql,че от него не разбирам

Не съм ги ползвал тея галерии,ама от повечето готови проекти не е и нужно да разбираш :wink:

LeBron каза:
Ако имаш mysql на сървъра си качи 4images .
Ще помагаме.
Обещавам.

Имам ма ниищо не разбирам,къде е по-добре- в awardspace.com или в ueuo.com, за mysql къде имам акаунти и при двата,но разбрах че във втория боло много тъпо и за тва рещих да направя и другаде акаунт.

nvidia каза:
LeBron каза:
Ще помагаме.
Обещавам.

добре качих файловете без някои щото ми дава грешка-не мога да кача единствения файл в папка cache,направо става ли да ти дам пас и юзър и ти да ми влезнеш и д ми го направиш,ако имаш време,ще съм много благодарен

LeBron каза:
nvidia каза:
LeBron каза:
Ще помагаме.
Обещавам.

добре качих файловете без някои щото ми дава грешка-не мога да кача единствения файл в папка cache,направо става ли да ти дам пас и юзър и ти да ми влезнеш и д ми го направиш,ако имаш време,ще съм много благодарен

Как така "Не мога да го кача" ?
Какво става?

ми файла се казва .htaccess нито знам какво е това нито може да се ъплоадне

Много хубав файл и незнам дали ще може без него но може да пробваш.
И какво после?

всъщност мосля че е защото няма нищо пред точката.има и друг такива файлове.май няма да стане работата

Back
Горе