A
Anonymous
Guest
как да направя такава галерия,която да е с потребители но да не трябва аз да я хоствам ами от там дето е самата галерия,нещо като форумите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
ще те помоля да се регистрирашAnonymous каза:опа извинявам се
Предлавам ти да си намерих хост с база данни и пхп , да си избереш някоя галерия и да си я инсталираш поне ще имаш пълен контрол над галерията, ако незнаеш как ще ти обясним даже може да ти я инсталирам аз ако неуспеешLeBron каза:как да направя такава галерия,която да е с потребители но да не трябва аз да я хоствам ами от там дето е самата галерия,нещо като форумите
mute каза:Предлавам ти да си намерих хост с база данни и пхп , да си избереш някоя галерия и да си я инсталираш поне ще имаш пълен контрол над галерията, ако незнаеш как ще ти обясним даже може да ти я инсталирам аз ако неуспеешLeBron каза:как да направя такава галерия,която да е с потребители но да не трябва аз да я хоствам ами от там дето е самата галерия,нещо като форумите
Ако имаш mysql на сървъра си качи 4images .LeBron каза:А има ли такива дето за тях не ти трябва MySql,че от него не разбирам
nvidia каза:Ако имаш mysql на сървъра си качи 4images .LeBron каза:А има ли такива дето за тях не ти трябва MySql,че от него не разбирам
Ще помагаме.
Обещавам.
LeBron каза:nvidia каза:Ако имаш mysql на сървъра си качи 4images .LeBron каза:А има ли такива дето за тях не ти трябва MySql,че от него не разбирам
Ще помагаме.
Обещавам.
добре качих файловете без някои щото ми дава грешка-не мога да кача единствения файл в папка cache,направо става ли да ти дам пас и юзър и ти да ми влезнеш и д ми го направиш,ако имаш време,ще съм много благодарен