A alexander_85 Registered 6 Февруари 2007 #1 Здравейте искам компютъра да ми помни паролите където влизам.Преди ме питаше дали да запамети паролата но сега го няма как да го върна.
Здравейте искам компютъра да ми помни паролите където влизам.Преди ме питаше дали да запамети паролата но сега го няма как да го върна.
S Smirnoff Registered 6 Февруари 2007 #2 alexander_85 каза: Здравейте искам компютъра да ми помни паролите където влизам.Преди ме питаше дали да запамети паролата но сега го няма как да го върна. Увеличете... Това ти е от браузъра. Ако ти трябва някаква програма да ти пази паролите вземи това: :arrow: Passwords Max 5.29 :arrow: Password Manager XP 2.2.369 :wink:
alexander_85 каза: Здравейте искам компютъра да ми помни паролите където влизам.Преди ме питаше дали да запамети паролата но сега го няма как да го върна. Увеличете... Това ти е от браузъра. Ако ти трябва някаква програма да ти пази паролите вземи това: :arrow: Passwords Max 5.29 :arrow: Password Manager XP 2.2.369 :wink:
P PoDMaTRiX Registered 6 Февруари 2007 #3 Това не е от компа ти(удинодуса), а от уеб браузра ти. Порови се из настройките може да си я изключил таз екстра
Това не е от компа ти(удинодуса), а от уеб браузра ти. Порови се из настройките може да си я изключил таз екстра