S SuCcEsS Registered 5 Април 2007 #1 Начи искам да си направя форума да неможе да се пише от гости само за регистрирани потребители.
H HunteR Super Moderator 5 Април 2007 #4 Като влезнеш в администраторския панел Форуми --> Права От там се гласят
P porostorm Registered 5 Април 2007 #5 Админ панела -> Форуми - Права -> Избираш форум - Вижте форума -> Прости настройки - Регистрирани -> Прати
Админ панела -> Форуми - Права -> Избираш форум - Вижте форума -> Прости настройки - Регистрирани -> Прати
S SuCcEsS Registered 5 Април 2007 #8 Ами в това е проблема че незнам как пробвах веднъж без помощ обаче всичко ми се изтри от форума иначе имам версия 2.0.22
Ами в това е проблема че незнам как пробвах веднъж без помощ обаче всичко ми се изтри от форума иначе имам версия 2.0.22
M MontefuckeR Registered 5 Април 2007 #9 няма да загубиш много Нашите потребители са написали 22 мнения Имаме 4 регистрирани потребители Увеличете...
няма да загубиш много Нашите потребители са написали 22 мнения Имаме 4 регистрирани потребители Увеличете...