S sharkylx Registered 27 Декември 2007 #1 Защо като напиша заглавието на темата на български и то после ми излиза така " Н ; о ; в ; ф ; о ; &" ???? и как да го оправя help pls... ?
Защо като напиша заглавието на темата на български и то после ми излиза така " Н ; о ; в ; ф ; о ; &" ???? и как да го оправя help pls... ?
D DxL Registered 27 Декември 2007 #2 Енкодинга трябва да се оправи.А сложил ли си бг език иначе и ако е така от къде го взе?Каква версия е форума?
Енкодинга трябва да се оправи.А сложил ли си бг език иначе и ако е така от къде го взе?Каква версия е форума?
E emcuemnecu Registered 27 Декември 2007 #3 въведи следното: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows=1251">
S sharkylx Registered 27 Декември 2007 #4 DxL каза: Енкодинга трябва да се оправи.А сложил ли си бг език иначе и ако е така от къде го взе?Каква версия е форума? Увеличете... +1 изтеглих бг от phpbb.com и се оправи мерси бях забравил ...
DxL каза: Енкодинга трябва да се оправи.А сложил ли си бг език иначе и ако е така от къде го взе?Каква версия е форума? Увеличете... +1 изтеглих бг от phpbb.com и се оправи мерси бях забравил ...