Как да си увелича посещенията в форума ?

ArchangelS

Registered
Можели да ми кажете как да си увелича посещенията в форума , както и да се регистрират хората ... Сайта ми се посещава и има онлайн хора почети постоянно , но не и регистрирани .. Някакви идеи ? Направил съм като се натисне хеадера да се препраща към регистера към форума ама нещо пак несе регват .. а хеадера е бая голям ..

Ако няма интересни неща.. теми за разгръщане, как да се регват .. или защо ? просто да се каже че са се регнали ..

Имам бая информация , която е полезна , но тя е в сайта . А в форума има инфо , но то е по малко .

Кой ти е форумът? Ако е на phpbb2 може тези, които са онлайн да са ботове, и аз преди много време се лъжех така :D

Аз не виждам и закакво да се регестрират. На хората им е достатъчно да видят инфото в сайта. След като няма какво да четат и да пишат във форума какво да правят там ?
Ааа иначе аз ако се интерисувах от такива сайтове твоя нямаше да го посещавам заради този хеадер, просто е огромен и това е тъпо че води към регистъра на форима.

//мое мнение

Хеадера е от неска .. ще го сменя .. Иначе посещаемостта не я гледам в форума а в сайта .. :)

ArchangelS каза:
Иначе посещаемостта не я гледам в форума а в сайта .. :)

Е ти точно това искаш да ти се посещава форума, написал си го още в първия ред.

Ако искаш наистина регистрирани потребители, забрани достъпа на гостите да четата темите и изобщо разделите :wink:

За да накараш потребителите да се регистрират.. направи тъй че да имат некви привилегии с тая регистрация.Добавяне на коментари, постване на новина .. ?! нещо такова .. или пък в краен случай ограничи преглеждането на новините само за регистрирани потребители .. да видиш как ще потръгне ? ако намали посещенията го махни .. за всичко трябва време.

примерно : за новините.. добавяш си едно кратко инфо за новината, което ще се извежда в началната страница .. или си ограничаваш в краен случай символите.. и за да могат да прочетат цялата новина .. изисквай регистрация !?

ОК , но проблема е че нязнам как да съчетая регистрацията на wordpress и phpbb3 . Някакви идеи ?

Back
Горе