Как да създам бутон с линк чрез РНР?

ba6ticata

Registered
Как да създам бутон,който да спре изпълнението на РНР скрипт и след натикането му да продължи изпълнението пренасочвайки ме към друга страница?Досега използвах echo "<br><a href=User_Menu.html>NEXT</a>"; ,като желанието ми е 'NEXT' да е в рамките на нещо като бутон.

Забавих се малко защото срявнявах синтаксиса със всичките които опитвах.Този код не ми го приема тъй като предполгам е чисто html!Дава ми грешка "syntax error, unexpected '<' "

Направих още десетки опити с echo '<input type="submit" value="ВЛЕЗ" onClick="window.location=User_Menu.html;">';като опитвах да сложа малки кавички около User_Menu.html,и ощe какво ли не,но нищо!Сега ми излъчва Error on page ,но в долния карй на екрана и дотук.Страницата се пише точно така както съм я публикувал,като съм я проверил многократно.Явно бъркам нещо в останалата част от скрипта?
След като върна реда echo "<br><a href=User_Menu.html>NEXT</a>"; всичко е ОК!

Отказвам се!Повече от 4 часа се боря с символите,като просто няма вариант да съм пропуснал.С кода на AnyB1s се получава до поява на бутона,но след това излъчва грешката Error on page.

Не може да бъде.При последния опит за тази вечер -ЕВРИКА!
Кода е: echo "<input type=\"submit\" value=\"НАПРЕД\" onClick=\"window.location='User_Menu.html';\">"; , като най близо до него е AnyB1s само дето е пропуснал малките кавички към 'User_Menu.html'.
Благодаря на всички ви за отговорите.

Горе