Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Exploit говори ли ти нещо най - добре научи първо php и mysql и тогава ходи хакваиke6i каза:Искам да попитам дали някои ще ми обясни как да хакна сайт с готова система е107 и е за ЦС ( админа ми вратна страшен номер и ся искам да си му го върна ) сайта е cs-pz
Моля които знае да ми пише на скайп the_choys
Да чувал съм!Но тези дет има в milw0rm не вършат никаква работа !!!Dizi_0000 каза:Exploit говори ли ти нещо най - добре научи първо php и mysql и тогава ходи хакваиke6i каза:Искам да попитам дали някои ще ми обясни как да хакна сайт с готова система е107 и е за ЦС ( админа ми вратна страшен номер и ся искам да си му го върна ) сайта е cs-pz
Ти ако знаеш 1/2 от пхп сиг ще си един от най-добрите програмисти във форума. И освен това пробвай да научиш българския. Разрови се в гугъл има препълни статии за експлоити за е107, фюжън и други подобни.ke6i каза:Да чувал съм!Но тези дет има в milw0rm не вършат никаква работа !!!Dizi_0000 каза:Exploit говори ли ти нещо най - добре научи първо php и mysql и тогава ходи хакваиke6i каза:Искам да попитам дали някои ще ми обясни как да хакна сайт с готова система е107 и е за ЦС ( админа ми вратна страшен номер и ся искам да си му го върна ) сайта е cs-pz
Знам PHP и Perl ( и от 2-те знам по 1/2 )
....
vik96 каза:Заповядай! Това прочети за начало![]()