Как е за сега тозй сайт за дизайн студио?

Какъв copy/paste бе анкетата е кодирана от мене и новините също и формата за контакти ?!!?!?!?

Всичко е хубаво ама тва дето са тези ленти отгоре не ми харесва, както и саомото име sdpbg трудно се помни

Тази тема за тоз форум ли е?

Еми не сам много сигурен дизайна временно е готов темплейт докато си направим обаче кодирането е от мене ;)

Ne7WoRK каза:
Еми не сам много сигурен дизайна временно е готов темплейт докато си направим обаче кодирането е от мене ;)

Странно е защо питаш как е като дори и дизайна не е твой, покажи нещо завършено или почти завършено. Аз поне не хващам смисъла. Все пак е портфолио.

HunterEx каза:
Ne7WoRK каза:

Странно е защо питаш как е като дори и дизайна не е твой, покажи нещо завършено или почти завършено. Аз поне не хващам смисъла. Все пак е портфолио.

някои хора излишно си гУбят времето за правене на подобни според мен безмислени неща..
на това нещо кой може да му каже сайт?

може и без да ми отгораряте!

Ne7WoRK каза:
Еми кодирано е от мене ;] Дизайна сега пича го праи ;) Уж

А ти до момента какво си кодирал(една проста страничка) и защо само си губиш времето да правиш тази безмислена тема?

Само една система за анкети + админ панел и система за новннки сам кодирал за сега и страничката както викаш ;)

Back
Горе