Как изглежда моето PC

LiRiX

Registered
Ето го моето mini PC
На снимката виждате работещият ми модем, 2ра резервна мишка, широго отворена кутия, от преде отворен капак на cd и моето захранване от горе... Защо ли е пък от горе а не вътре в кутията? Ми толкова ми е малка кутията, че захраването е почти до процесора и немогат да дишат и 2те джаджи :) Е това беше от мен. Чакам вашите компютри.

П.П. Моля ако нямате снимка не спамете...

Aре де снимайте си пц-тата изкам да гледам pc-та :) И кутиите ще ме задоволят :)

komp.jpg

Кутията на компа не се вижда, но освен мишка си имам и котка! Обича да спи на принтера. Вече и е малък. Трябва да и купя нов, по-голям и по- хубав.

Иии чи яка котка :) И аз имах, ама дядо ми я приватизира :roll:
Един приятел пък имаше котка и лежеше варху монитора му, супер смешно беше защото беше 19 инчов и се разполагаше хубаво :P
Ах... ся и мойта да беше тука :cry:

Ем компютър като компютър :) бяла стандартна кутия :) клавиатура мишка тип A4 Tech AntiRSI Wireless

Монитор - SAMSUNG TFT-LCD 17` Тонколони някакви супер стари ама си свирят :) а самото Pc няма да го описвам че е едно такова никакво :(

fena каза:
Ем компютър като компютър :) бяла стандартна кутия :) клавиатура мишка тип A4 Tech AntiRSI Wireless

Монитор - SAMSUNG TFT-LCD 17` Тонколони някакви супер стари ама си свирят :) а самото Pc няма да го описвам че е едно такова никакво :(
Е не че мойто е добро :lol: Прати картинка на пц-то ти де :Р
Ето моята конфигурация:
Ram 192 = 128 + 64 ...
CPU = AMD Duron 1,200 MHz
Hard = 40 gb Segate (мисля че така се пише)
Video = Ge force 2 / 64 mb
CD Room & Floopy

Soul_Stealler каза:
Айде покажете снимки де :)
Май само моето пц стой отворено? :lol:
Аиде де стигат ни и кутиики да зепаме :) :?:

LiRiX каза:
Soul_Stealler каза:
Айде покажете снимки де :)
Май само моето пц стой отворено? :lol:
Аиде де стигат ни и кутиики да зепаме :) :?:

Не е така, няма какво да ти снимам обикновенна кутия, важното е в нея! 8)

Back
Горе