Как картинка да взима фона

anival

Registered
Здравейте трябва ми да си направя 1 картинка на която да има някакъв техт и само него и като го кача на сайта да си взима фона какъвто е може ли да ми кажете как да го направя ? :roll:

Искаш зад текста да е прозрачно така ли? АКо е това просто правиш нов файл в Photoshop и отбелеязваш отдолу фона да е прозрачен и после запазвашфайла в png формат обаче с IE ще имаш проблеми с прозрачността

vladislav каза:
Искаш зад текста да е прозрачно така ли? АКо е това просто правиш нов файл в Photoshop и отбелеязваш отдолу фона да е прозрачен и после запазвашфайла в png формат обаче с IE ще имаш проблеми с прозрачността

не е задължително.
проблем ще има с прозрачноста ако е в .gif формат. и особенно ако си сложил сянка като е в gif формат яко се прецакват

SandPrince каза:
vladislav каза:

не е задължително.
проблем ще има с прозрачноста ако е в .gif формат. и особенно ако си сложил сянка като е в gif формат яко се прецакват

Ами не смаятам така, защото съм го пробвал и в ИЕ излиза прецакано :?

Back
Горе