Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Дано и ние да сме така ,че си е иначе Ба*о ********* Ши****.Soul_Stealler каза:Играх хек, спах в единия час, слушах музика в няколко часа, в няколко часа слушах учителя, после ядох и се прибрах ...
нищо интересно не казаха - и най-важното ... може да нямам входни по история и географияяяя![]()
![]()
![]()
Радо вас как са ви още от първия ден по програма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... (Споко смеях се и на на Цецо и Виктор не само на тебе :lol: )Soul_Stealler каза:Играх хек, спах в единия час, слушах музика в няколко часа, в няколко часа слушах учителя, после ядох и се прибрах ...
нищо интересно не казаха - и най-важното ... може да нямам входни по история и географияяяя![]()
![]()
![]()
trevata каза:Радо вас как са ви още от първия ден по програма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... (Споко смеях се и на на Цецо и Виктор не само на тебе :lol: )Soul_Stealler каза:Играх хек, спах в единия час, слушах музика в няколко часа, в няколко часа слушах учителя, после ядох и се прибрах ...
![]()
![]()
Да ти имам проблема.Моят клас като започна имахме две момичета,а сега остана само едноvesku каза:имаме само 6 момичета от 21 в клас иначе едното момичее такмо за мен :twisted:
абе общто взето зле мина деня![]()
BahFullFen каза:Да ти имам проблема.Моят клас като започна имахме две момичета,а сега остана само едноvesku каза:имаме само 6 момичета от 21 в клас иначе едното момичее такмо за мен :twisted:
![]()
А за програмата:
Понеделник 8 часа Вторник 9 часа Сряда 12 часа Четвъртък 4 часа Петък 2 часа
Това нормална програма ли е питам :?
DevNull каза:BahFullFen каза:Да ти имам проблема.Моят клас като започна имахме две момичета,а сега остана само едноvesku каза:имаме само 6 момичета от 21 в клас иначе едното момичее такмо за мен :twisted:
![]()
А за програмата:
Понеделник 8 часа Вторник 9 часа Сряда 12 часа Четвъртък 4 часа Петък 2 часа
Това нормална програма ли е питам :?
а аз ко да кажа като от 20 човека в моя клас няма нито 1 момиче![]()