Как мина първият баш учебен ден ?

index

Super Moderator
Я разкажете как мина първият ден ?
Нас ни почнаха с подготовки за входните нива,др седмица имам няколко входящи работи.Гадно,едно от тях е по руски.

Играх хек, спах в единия час, слушах музика в няколко часа, в няколко часа слушах учителя, после ядох и се прибрах ...
нищо интересно не казаха - и най-важното ... може да нямам входни по история и географияяяя :D :D :D

Soul_Stealler каза:
Играх хек, спах в единия час, слушах музика в няколко часа, в няколко часа слушах учителя, после ядох и се прибрах ...
нищо интересно не казаха - и най-важното ... може да нямам входни по история и географияяяя :D :D :D
Дано и ние да сме така ,че си е иначе Ба*о ********* Ши****.
Да не повярване неска бях забавен :shock: :shock:
Хах Хекове -- това посмъртно немога да го оцела :D :D 8) :oops:
Иначе даскалите по История и по География са доста свесни.

ами по следния начин.
стъанах отидох на гарата да хващам влака за пловдив ама имаше една продавачка дето не поиска да ми издаде карта . аз я напсувах мазно и в крайна сметка ми даде билет , а не карта ама както и да е...
часовете ми в даскало бяха намалени. карах час в който ми казаха програмата, видяхме се с две даскалки, пихме кафе.... и си тръгнахме. :D

Ми моят ден мина в приказка и слушане на музика в час.
Подготвят ни за работа направо.И много интересен стимул измислили моите учители,5 човека с най-голям успех ще ходят да работят в Германия от класа.Е ако не е тази година да се учи то просто няма да е друга :)

Soul_Stealler каза:
Радо вас как са ви още от първия ден по програма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... (Споко смеях се и на на Цецо и Виктор не само на тебе :lol: )

Нямах 2 часа - първите два :D В другите цъках карти и пихме кафе :) В последния час вече трябваше да се попише малко :roll: ама ни писахме 5-10 минути и след това морски шах :lol: в Сряда - родителска ... първата родителска за която с удоволствие ще кажа на наще :D най-вече ще се говори за другата седмица и по точно СТАЧКАТА :lol: Спокоен съм че още нямам слаби оценки или отсъствия и няма защо да се притеснявам за Сряда :D единственото гадно е че сме с един човек по-малко (едно момиче беше оставено на изпит заради прекално много отсъствия и в последствие не го е зела ... ) и че трябва да съм с един номер по-надолу :cry: а как си обичах моя :roll:

trevata каза:
Soul_Stealler каза:
Радо вас как са ви още от първия ден по програма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... (Споко смеях се и на на Цецо и Виктор не само на тебе :lol: )

Мани мани ... това даскало няма равно направо ... :lol:

Ми първия час играхме тенис на маса :)
2-рия час - на кафе.
3,4,5 влезнахме.
6,7 - пропуснахме :ha:
Иначе в часа по история малее яко смех не мое си затворим устата :D
Госпожата щеше подлудне :-)
П.П: Кфо Ви дреме за входните.Не са толко важни :)
Изобщо не се притиснявам.То е важно класните и тестовете и контролните и изходните.Зарежи ги входните :)

От сичките ми 6 часа стоях само за първите 2 след това отидох при класната и и казах че си тръгвам тя ми вика "а отсъствията.." аз разпраям "е вие ще ги извините" и тя " добре айде махай се " и така тфа ми беше първия ден :)

ами мн зле мина
във всеки час писане :o
по математика сам изписал 5 листа :shock: от големия формат тетрадки ,
а по физика направо ще се побаркам тая само се заяжда с всеки
имаме само 6 момичета от 21 в клас иначе едното момиче :oops: е такмо за мен :twisted:
абе общто взето зле мина деня :(

vesku каза:
имаме само 6 момичета от 21 в клас иначе едното момиче :oops: е такмо за мен :twisted:
Да ти имам проблема.Моят клас като започна имахме две момичета,а сега остана само едно :cry:

А за програмата:
Понеделник 8 часа Вторник 9 часа Сряда 12 часа Четвъртък 4 часа Петък 2 часа

Това нормална програма ли е питам :?

Мен пък ми мина чудесно нали е ден на София (днес 17) и не бях на даскало :D

А иначе 15 мина зле много зле :D

Izvinqvam se za latinicata sled malko 6te si redaktiram mnenieto:
Klasnata ni zapla6i neska 4e ako si igraeme s GSM-mite 6te si napravi kolekciq.Ama ni6to ne kaza za Portativni Game Konzoli :P
Ka4ih neska sumasi igri za utre da igrame prez 4asovete i mejdu4asiqta online :P
Utre sme vtornik a v programata mi nqma vse o6te IT :shock: :shock:
Inposible !!!!!

:lol: :lol: :lol: Аз в понеделник не ходих на даскало, щото треаше да ми провери лекарката мантуто и да ме боде за още нещо и утрепах целия ден.
Другите викат, че за 3те часа математика са изписали по 4 листа А4.
(Само да вметна, че са имали 3 часа БГ и 3 математика)
Днеска ще имам КАрх (?!) Теория на Програмирането, фил. (?), WEBD :D

Колкото до момичетата, ми до сега нямам от 8 клас момиче в класа и сега от 11 не е по-иначе положението (като се разделихме по специялности тази година 2- паралелки софтуер, 1 компютърни мрежи и 1 хардуер ни разформироваха класовете :shock: )

BahFullFen каза:
vesku каза:
Да ти имам проблема.Моят клас като започна имахме две момичета,а сега остана само едно :cry:

А за програмата:

а аз ко да кажа като от 20 човека в моя клас няма нито 1 момиче :)

DevNull каза:
BahFullFen каза:
vesku каза:

А за програмата:

а аз ко да кажа като от 20 човека в моя клас няма нито 1 момиче :)

хахаха в моя клас сме 3 момчета и 23 момичета. :?: :twisted:

mizarck верно ли бе баце. много бързо - още първия/втория ден и вече наказание. тва е рекорд

Back
Горе