Здравейте нали ме е хванал мързела последните няколко дни и се чудя какво да правя и реших пусна една темичка да ви попитам как мислите да прекарате новогодишната нощ. Е давайте вие сте къде мислите да бъдете, с кого, какво ще правите, ще се отрязвате ли много ?
Аз успях да навия моите родители да ми дадат ключ за другия апартамент. И съм решил до полунощ да празнувам с наще, а след това гвардията да се събираме в апартаментчето. Ще сме към 20-30 човека, музиката на Макс, много пиене, ядене , и жени разбира се. Другата събота ще пробваме озвучаването как ще е. 4x80W +2x150W + буфер 350W па да видим какво ще стане
ако дойде слабо ще се търси още озвучаване. Това са ми за сега плановете
А и най-важното забравих, реших да не се напивам че да мога да пазя апартамента да не го направят на л***а че после майка ми ще ме линчува.
Аз успях да навия моите родители да ми дадат ключ за другия апартамент. И съм решил до полунощ да празнувам с наще, а след това гвардията да се събираме в апартаментчето. Ще сме към 20-30 човека, музиката на Макс, много пиене, ядене , и жени разбира се. Другата събота ще пробваме озвучаването как ще е. 4x80W +2x150W + буфер 350W па да видим какво ще стане