Как мислите да прекарате Нова Година

Centrino

Registered
Здравейте нали ме е хванал мързела последните няколко дни и се чудя какво да правя и реших пусна една темичка да ви попитам как мислите да прекарате новогодишната нощ. Е давайте вие сте къде мислите да бъдете, с кого, какво ще правите, ще се отрязвате ли много ?

Аз успях да навия моите родители да ми дадат ключ за другия апартамент. И съм решил до полунощ да празнувам с наще, а след това гвардията да се събираме в апартаментчето. Ще сме към 20-30 човека, музиката на Макс, много пиене, ядене , и жени разбира се. Другата събота ще пробваме озвучаването как ще е. 4x80W +2x150W + буфер 350W па да видим какво ще стане :) ако дойде слабо ще се търси още озвучаване. Това са ми за сега плановете :) А и най-важното забравих, реших да не се напивам че да мога да пазя апартамента да не го направят на л***а че после майка ми ще ме линчува.

Аз се събирам с приятели и приятелки
и отивам да пия водка , биричка квот се намери..
и ако избарам нещо друго ще е супер. :D

Вече 4 години подред прекарвам нова година в един приятел. Той живее сам и цяла къща свободна (къща защото аз съм от един град на 5 км от Русе, Мартен се казва). И така там ядиниии, пиййниии, миисооо и момичета винаги :). Даже миналата година в тях правих секс за първи път :) (и то на нова година). Та, и тази година съм там, но само до 12 и нещо после на дискотека (стриптийз бар). Абе тая година яко се очартава, вече сме резервирали всичко списък с покупки си имаме и съм дал 30 кинта :). Много яко, чакам Нова година с нетърпение. За коледа също сме резервирали места в една кръчма и тогава ще е яко :).

Хмммм само при нас ли на Нова година кувертите за дискотеките са безумно високи? В едната дискотека искат 25лв за куверт а в другата 30лв. Май по нова година леко откачат цените...

Centrino каза:
Хмммм само при нас ли на Нова година кувертите за дискотеките са безумно високи? В едната дискотека искат 25лв за куверт а в другата 30лв. Май по нова година леко откачат цените...
15 лева куверт съм дал :).

maxvolum каза:
Centrino каза:

за дискотеките нз ама във Варна по тавените кувертите са по 80лв :lol:

iwanov каза:
maxvolum каза:
Centrino каза:

за дискотеките нз ама във Варна по тавените кувертите са по 80лв :lol:

Е какъв е тоя таван за 80лв за един ден е :D :D дан е мезонет тва :D

Тази седмица имам банкет в едно заведение.
А пък инче не съм му мислил... сигурно със стари приятели или с двайнайсето класниците.
Имах предложение към админ да се съберем за нова година някаде,но той е прекалено заед и няма да може.

Започват райските седмици за учениците. :D Сега се събираме с класовете и си избухваме яко. После мама и тати ни купуват някое подаръче за коледа ;) и накрая, като за капак се напиваме като свине на Нова Година. Е то си е чудно бе :P

оле оле как ли
с приятели в нас ще се натряскаме до козерките
момичета момчета които доиде малеее... искам да идва вече

аз ще си седя вкъщи и ще работа кво по хубаво от това може да е :shock:

п.с. Мартен неели село ? поне така съм чувал

Back
Горе