Как мога да .. в Joomla ?

Guliat

Registered
Значи имам от преди един малък сайт за фън ... но е само на хтмл + джава-скриптове 8)
Искам да го вкарам в Joomla, но не успях по начините които измислих аз ... предложете ми нещо !? :twisted:
Имам идея да инсталирам страничката като компонент, но не знам дали ще стане и как :!:

Guliat каза:
Значи имам от преди един малък сайт за фън ... но е само на хтмл + джава-скриптове 8)
Искам да го вкарам в Joomla, но не успях по начините които измислих аз ... предложете ми нещо !? :twisted:
Имам идея да инсталирам страничката като компонент, но не знам дали ще стане и как :!:

Ako това е някаква готова система няма да можеш да вкараш страничката си вътре.
Трябва да промениш темплейта и по този наин да си направиш сам дизайна
на joomla-та(или каквото е там) :)

Ами той дизайна си е мой :)
Значи аз мога нали да сложа бутон към тая страничка, но искам да ми я отваря в рамките на дизайна, който си е на Joomla-та не като оттделна ... в смисал все едно отварям форума или галерията, така да ми отваря и моята страничка :)

Заключете я ! :oops:
Оправих се ... :) ако някой го интересува да ми драсне едно ЛС :twisted:

Защо е нужно да се заключва една тема,след като ти е отговорено :shock:
Според мене е по-добре да си седи отворена,ако някой иска да попита още нещо по въпроса,а не да се отварят по 50 теми за едно и също нещо :wink:

Точно така NetCutter.Ако има някакво нарушение на правилата чак тогава ще се заключи темата.

Back
Горе