Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Трябва да станеш фирма за хостингиniki966 каза:ами сам как мога да си нправа домеин дето аз да си го хоствам ?
Той иска от неговият комп да пусне такова нещо само дето не ми е ясно как ще стане ако ставаше току така то нямаше да се продават домейни :roll:FirstBlood каза:
Тези права се копуват от чужбина за някакъв процент предполагам с който се прави далаверата с домейните :roll:niki966 каза:ами тези саитове демо ми давате няма да си права домеин с .bg
пък и тези дето продават домаини как са го направили тези саитов щом могат да направат не виждам причина ние да неможем .
Приятел...домейните не ги "правят" те, а просто ги препродават. Няма начин,както каза анивал, защото ако можеше продаването се обезмисля.niki966 каза:ами тези саитове демо ми давате няма да си права домеин с .bg
пък и тези дето продават домаини как са го направили тези саитов щом могат да направат не виждам причина ние да неможем .