Как мога да си направа домеин име ?

niki966

Registered
Как мога да си направа домеин име сичко си хоствам на моя компиутър .

Стига с този спап

а по темата
домеините не се правят те се купуват
може да си купиш не са скъпи има по 4-5 лв/г. домейни
tophost.bg

Според мен мисля че иска сам да си направи домейн тоест например .ha
.or .yeah и сам да си ги хоства :) (домейните са произволни )

ами ако може сам да си направа домеин добре ще бъде ама незнам как ...

а за платените домеини ако си купа има ли некакъв сроик или вечно ще съм с този домеин без да доплащам ?

1 година . Плащаш си за 1 година - там си има за различните домейни ценова разписка . И нали вече гледаш дали името ,което си избрал е заето .

ПП: спрете с този спам защото мн дразните ...

niki966 каза:
ами сам как мога да си нправа домеин дето аз да си го хоствам ?
Трябва да станеш фирма за хостинги :)

добре даи саит да вида как да си го направа или обясни как се става вирам за хостинги ?

niki966 каза:
добре даи саит да вида как да си го направа или обясни как се става вирам за хостинги ?
:shock: Боже...той се шегуваше :D
Няма начин да си направиш подобен домейн.
Зада хостваш от компа прочети тук.
Домейна си го избираш и купуваш от тук.
Късмет ;)

FirstBlood каза:
niki966 каза:
:shock: Боже...той се шегуваше :D
Няма начин да си направиш подобен домейн.
Зада хостваш от компа прочети тук.
Домейна си го избираш и купуваш от тук.
Късмет ;)
Той иска от неговият комп да пусне такова нещо само дето не ми е ясно как ще стане ако ставаше току така то нямаше да се продават домейни :roll:

ами тези саитове демо ми давате няма да си права домеин с .bg

пък и тези дето продават домаини как са го направили тези саитов щом могат да направат не виждам причина ние да неможем .

niki966 каза:

пък и тези дето продават домаини как са го направили тези саитов щом могат да направат не виждам причина ние да неможем .
Тези права се копуват от чужбина за някакъв процент предполагам с който се прави далаверата с домейните :roll:

niki966 каза:

Приятел...домейните не ги "правят" те, а просто ги препродават. Няма начин,както каза анивал, защото ако можеше продаването се обезмисля.

Купуваш си домейна (от tophost не можеш да ги насочваш към твое IP) и отиваш при интернет доставчика ти.
Казваш му, че искаш статично IP и да ти направят resolve към домейна ти.
Ти пренасочваш домейна към IP-to ти и си готов. След това теглиш xampp примерно и сайта ти се хоства от вас.

Back
Горе