Как мога да си центрирам хедъра?!

tony_nikolov

Registered
Откъде се центрира хедъра ми?! Защото ми бяга в ляво. Искам да ценрирам хедъра и надписа под него, който го изкарвам от админ панела.
 
tony_nikolov каза:
Това нали беше в template/overall_header.html?!
и си важи за phpbB 3 prosilver?!
да , това го копитах директно от форума ти , и го центрирах ... сега само трябва да го промениш ..

BTW : аз съм администратора на Чавдар Етр :)
 
И двамата му давате не много правилни кодове. Ще работят, но не са правилни.
@bibow, параграфа е за текст. Това, че го използваш за центриране е лоша практика. ;)
@RiddleR, ти пък използваш <center>. Това е остарял таг и скоро ще го махнат, така че и това е лоша практика.

За центриране на обект използвайте <div align="center"></div> или <span align="center"></span> другия вариант е да сложиш style="align: cetner;" на снимката, но едва ли ще проработи. И четвъртия вариант е да се напише в css text-align: cetner; и класа да се приложи с див на картинката. ;)

Успех!
 
Сигурни ли сте, че е в template/overall_header.html?! Нещо не мога да намеря, къде точно да го сложа това за центрирането. :(


П.С. Тук си трябва да сложа тага за центъра?!
Код:
<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
 
tony_nikolov каза:
Сигурни ли сте, че е в template/overall_header.html?! Нещо не мога да намеря, къде точно да го сложа това за центрирането. :(


П.С. Тук си трябва да сложа тага за центъра?!
Код:
<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>

При phpBB3 e styles/prosilver/overall_header.html ..

Код:
<div align="center"><a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a></div>
 

Горе