Как може аватарите да се ъплоадват на друг сървър?

tonev2

Registered
Как може аватарите да се ъплоадват на друг сървър?
Щото като всеки потребител си качи аватара и много трафик ще гълта некакви идеи?

Е то ако това ти гълта много трафик ... не знам целия сайт кво трябва да прави. То аватара не се сменя всеки ден ... нито се качва всеки ден. Не знам колко потребителя имаш в сайта си, но колкото и да са ... предполагам, че правят повече трафик в други области ... отколкото като си сменят аватарите. А иначе ... не знам дали може да стане това което имаш предвид.

Еми сега потребител;ите не са много но като завърша сайта ще са много :) сигурно ще имам 1000 потребителя а може и повече да стават с времето :D лел ква хвалба :D

tonev2 каза:
Еми сега потребител;ите не са много но като завърша сайта ще са много :) сигурно ще имам 1000 потребителя а може и повече да стават с времето :D лел ква хвалба :D
Ако ще има 1000 потребителя ще ти трябва достатъчно добър хост, зада не отваря бавно и повярвай ми, картинките ще са ти най-малкия проблем ;)

1гб ако имаш място, ако ще 10000 потребителя да имаш, няма да има проблеми!

Той не говори за мястото .. а за трафика. Иначе верно ... ако имаш толкова потребители ... аватарите ще са ти най-малкия проблем свързан с трафика.

П.С. Как точно мислиш да събереш 1000 потребителя ... разкрии тайната :D

П.С.2 Може и на лично съобщение :?:

Eми като писна сайта ще ти кажа ама да не я издаваш един руснак ме научи на нея :D
Едит: ама 1000в русия а в бг сигурно по малко а и тои ми каза че с времето ще се удвояват :)

Back
Горе