Как се качва готов website?

Rosen86

Registered
Кажете ми как да си кача готова интерет страница във PHP Fusion 7,
за да я преработя.

не си ме разбрал,имам предвид готов сайт за мебели примерно на арон
как мога да го сложа във PHP Fusion(Инсталиран ве4е)за да го преработя
със мои данни мои мебели и т.н.

Еми това вече зависи от файловете. Ти може да направиш примерно една допълнителна страница от админ панела и в нея да сложиш кода, дето изважда мебелите и т.н., а вече другите файлове да ги качиш просто в сайта. Ама така не можем да ти помогнем без да я видим системата, файлове и т.н.

Нов съм във тази сфера и изобщо нищо незнам а искам да си направя саит ,
исках да си сваля някои саит за мебели и да го преработя обаче изобщо незнам как и от каде да тъгна.Ако можеш да ми обясниш като на индиянец :)

Ами всъщност кажи какво точно искаш да е тоя сайт за мебели? Щото може да се преработи фюжъна да ти пасне точно.

Ако сайтът за мебели си го правил на fusion просто качваш базата данни на хоста (заменяш старите таблици) и общо взето това е. Ако не си правил стария сайт на fusion просто можеш да качиш съдържанието, например снимки, новини и страници. Пиши ми на ЛС да ти оправя сайта ако искаш или просто да ти дам насоки :)

По принцип нямам стар сайт,а искам да си сложа някои чужд за да мога да го преработя за мен със моите данни,снимки и т.н.ако знаете кажете.

Знам ама като съм прос :) и нищо не разбирам. даи си скайпа да ти пиш,че така не може да се разберем,моя е joko_rosich

Back
Горе