Как се поправя(Repair-ва) Windows ?

Ne7WoRK

Registered
Мм до сега никога не сам си Repair Windows не ми се е налагало, но си сложих Windows 2003 Enterprise Server Edition 64-bit сложих му драйвери, софтуер и всичко останало, но когато го рестартирах втория път, който беше заради някакав софтуер мисля че антивирусната няма значение... се е прецакал някакав файл C_855A.nls в папката system32 на WINDOWS и тей като не знам как се чудя каде да пусна тема за да ми помогнат :)

По принцип слагаш диска ресваш и там кат почне има R = Repair ама тва е на XP за твоя случай незнам ..

Нз.. Някой дет е пробвал да каже... Аз по принцип напрао преинсталирам :D

Ми докалкота знам, трябва да имаш специален диск за поправка.... Май не става със съшия дето си инсталирал ...
Направо го преинсталирай :D

Пробвай:
1)Вкарваш диска с Уина
2) Буутваш диска с уина
3) Като се буутне избираш опцията Repair (R)
4) след като се зареди пишеш
Код:
chkdsk /p
Ако не стане(защото не си спомням) пробвай с
Код:
chkdsk /f

Мдам точно това ме интересуваше какво се пише, но вмомента нямам на каква ОС да го пробвам освен да си Repair това XP което си работи :(
@stevo И аз попринцип го преинсталирам, но не исках да го преинсталирам и наново да му слагам SP2, R2, драйвери, софтуер и всичко останало разбираш ли? Аз таман ги бях сложил и като реснах за някаква програма бях сложил антивирусна ли какво беше и windows-а са развали някакав файл C_855A.nls :[

Back
Горе